Scandal dintre cei doi bărbaţi  s-a finalizat cu focuri de armă din partea poliţiei. Totul s-a întâmplat în seara de 27 septembrie, în comuna Șpring unde doi bărbați, prinși în mijlocul unei altercații, au fost ,,despărțiți” cu ajutorul armamentului din dotare a unei patrule mixte.
Astfel, potrivit informațiilor transmise de către reprezentanții IPJ Alba, la data de 27 septembrie 2020, în jurul orei 23.00, patrula mixtă, formată din polițist și jandarm, care acționa pe raza localității Șpring a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan dintre doi bărbați, de 45 și 20 de ani, din comună.
Întrucât cei doi bărbați nu au răspuns la solicitarea polițistului de a înceta acțiunea, polițistul a folosit armamentul din dotare și a executat două focuri de armă, în plan vertical.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru savarsirea infracțiunii de lovirea sau alte violente, iar față de tânărul de 20 de ani, din comuna Șpring a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Evenimentul nu a avut legatura cu desfasurarea alegerilor locale, potrivit celor relatate de ziarulunirea.

Alte incidente care au avut loc în seara alegerilor locale: Două femei s-au luat la bătaie în faţa unei secţii de votare din Caraş-Severin.

Două femei au provocat un scandal incredibil în fața unei secții de votare din județul Caraș-Severin și chiar s-au luat la bătaie, după mai multe schimburi acide de replici.

Scandalul a pornit după ce una din femei a acuzat-o pe alta că aduce la vot alegători cu viză de flotant, așa cum se aude și în filmarea făcută publică de presa locală. Femeia acuzată s-a supărat foarte tare pentru că era filmată și le-a cerut polițiștilor să intervină, însă aceştia i-au explicat că nu s-a comis nicio ilegalitate, pentru că era filmată în spaţiul public.