Evenimentul Zilei > Sport > Florinel Coman, luat pe sus de Gigi Becali. „Bă, tu ai luat permisul la mișto?” Scandalul continuă
Florinel Coman, luat pe sus de Gigi Becali. „Bă, tu ai luat permisul la mișto?” Scandalul continuă

Florinel Coman, luat pe sus de Gigi Becali. „Bă, tu ai luat permisul la mișto?” Scandalul continuă

Gigi Becali a povestit ce discuție a avut cu Florinel Coman, pe care l-a întrebat în ce condiții a obținut permisul.

Gigi Becali l-a luat la întrebări pe Florinel Coman, după scandalul legat de permisul auto. Fotbalistul de la FCSB ar avea un carnet obținut în Ucraina. Iar finanțatorul „roș-albaștrilor” a povestit ce l-a întrebat pe internaționalul român. Coman a susținut că ar fi obținut permisul în mod cinstit, dând examenul în limba engleză.

Florinel Coman, chestionat de Gigi Becali: „Bă, tu ai luat permisul la mișto?”

„Coman are permisul înregistrat în Ucraina. Acum m-am interesat, nici carnetul nu i-l ia, la 185 de km/oră i-l ia, nu la 165. Dacă este un fals, e de penal, da, dar eu zic că nu e fals.

Eu am vorbit cu Florinel și mi-a zis că a dat examen în limba engleză, în Ucraina. L-am întrebat: Bă, tu ai luat permisul la mișto?. Mi-a zis: Nu, nea Gigi, am dat examen în engleză, în Ucraina”. A declarat Gigi Becali la Digi Sport.

S-a ales cu dosar penal. Gigi Becali: „I-am spus că sunt alături de el și l-am rugat să nu se uite pe la televizor și pe site-uri în aceste zile”

Florinel Coman a fost oprit de polițiști, după ce mașina lui a fost înregistrată cu o viteză de 165 de kilometri/h. El nu a putut dovedi că are un permis auto. Așa că s-a ales cu un dosar penal și va trebui să răspundă în fața legii.

„L-am căutat pe Florinel să discut cu el și să-l mai liniștesc. I-am spus că sunt alături de el și l-am rugat să nu se uite pe la televizor și pe site-uri în aceste zile. El este unul dintre jucătorii mei foarte importanți din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat și să treacă peste acesta problema. De ce să nu joace?” Afirma Gigi Becali imediat după izbucnirea scandalului în care este implicat fotbalistul de la FCSB.