Florin Salam după bătaia soră cu moartea administrată de un interlop în Milano. „Nu trebuia să-mi fie teamă”. De ce spune asta

Florin Salam după bătaia soră cu moartea administrată de un interlop în Milano. „Nu trebuia să-mi fie teamă”. De ce spune asta

La mai bine de două săptămâni de momentul în care a fost bătut și răpit de interlopul Lower Stan în Milano, Florin Salam rupe tăcerea și vorbește, deschis, despre experiența neplăcută prin care a trecut. „În meseria asta nu are cum să fie doar ce-ţi convine. Dacă ar fi doar aşa n-ai ajunge unde trebuie, ai fi doar un puf şi n-ai înţelege ce înseamnă şi greutatea. Am înţeles că, în sfârşit, nu pot să mai văd ce nu-mi convine. Nu pot să mai accept de la oricine să deranjeze. Hai să spunem că mi-a fost teamă”, a recunoscut Salam, citat de Cancan.ro.

Florin Salam a trăit clipe de coșmar la un botez unde a fost chemat pentru a întreține atmosfera. Manelistul a avut parte de o cafteală pe cinste administrată de un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan. Preț de câteva zeci de minute, Stan a părut în largul său pe muzica fredonată de Salam, oferind dedicație după dedicație. Asta până în momentul în care, alături de numele pe care manelistul trebuia să-l rostească pentru una din dedicații, Salam a îngânat și altul. Din nefericire pentru el, numele unui rival al lui Lower Stan. Gafa a pus capac, iar Stan și-a dat în petec, luându-l la pumni pe manelist. Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare.

Deși a recunoscut recent că i-a fost teamă, Salam bravează: „Dar ce prost am fost atunci când am crezut că îmi este teamă! Dacă aş fi avut mintea de acum înţelegeam că nu trebuia să-mi fie teamă niciodată. Orice artist mare este foarte sensibil, este ca un copil şi multă lume profită de chestia asta”, a declarat Florin Salam la TV.

După incident, la capătul câtorva ore bune, răstimp în care nimeni nu a știut absolut nimic despre Florin Salam, artistul a transmis un mesaj fanilor săi în care îi asigura că este bine și le mărturisea decizia pe care a luat-o; aceea de a nu mai apărea niciodată pe scenă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între timp însă, cântărețul s-a răzgândit și s-a întors pe scenă. “Dragii mei sunt bine, țin să fac un anunț foarte important. O să mă las de cântat, deși știu că mulți nu puteți să stați fără mine. Îmi pare foarte rău să menționez încă o dată că nu am să mai cânt. Dragii mei fani, vă pup și vă iubesc. Chiar și pe dușmanii mei. Vă pupă al vostru Florin Salam. Nu se merită. În primul rând trebuie să ajung la familie în viață. Sunt bine, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați. De astăzi nu o să mai cânt”, a fost mesajul transmis de Florin Salam.