Cea mai surprinzătoare plecare de la PRO TV. Motivul a ieșit la iveală

Cea mai surprinzătoare plecare de la PRO TV. Motivul a ieșit la iveală PRO TV. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florin Călinescu vine cu clarificări după doi ani de la despărțirea de ProTV. Cunoscutul actor și om de televiziune dezvăluie ce anume l-a determinat să punct colaborării. În 2021, Călinescu anunța că se retrage din juriul emisiunii „Românii au talent” și că va dezbvălui motivele cu alt prilej.

Florin Călinescu vine cu clarificări despre motivele care l-au determinat să pună punct colaborării cu PRO TV în anul 2021. La momentul respectiv, cunoscutul actor și om de televiziune a renunțat la poziția de jurat în emisiunea „Românii au Talent”. Și-a anunțat plecare printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare fără să dea prea multe amănunte. Detaliile, spunea Călinescu, vor veni la momentul potrivit.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator la 1 dec. 1995”, anunța Florin Călinescu, în urmă cu ceva timp.

Anunțul și plecarea lui Florin Călinescu de la PRO TV a picat ca un trăsnet pentru producătorii emisiunii „Românii au talent”. La fel și pentru telespectatorii care urmăreau emisiunea. Nici unii și nici alții nu se așteptau la o asemenea decizie din partea lui. Nimic nu lăsase, până atunci, să se întrevadă că ar fi neînțelegeri care să ducă la o ruptură.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iar mesajul său, de pe rețelele de socializare, nu era de natură să clarifice situația.

FLorin Călinescu

Florin Călinescu în juriul de la Românii au talent Sursa foto: Pro TV

Florin Călinescu vine cu clarificări

Florin Călinescu vine cu clarificări acum, după doi ani de la momentul cu pricina. Acel „mai încolo”, pe care cunoscutul om de televiziune l-a ales ca să dea detalii despre motivele despărțirii pare să fi venit. Omul de televiziune a decis să facă lumină, atât de mult cât poate, în legătură cu episodul respectiv. El a vorbit despre cea de-a doua plecare a sa, din trustul Pro, din anul 2021.

A făcut-o în podcastul comendiantului Micutzu, unde a fost invitat să vorbească. Florin Călinescu a arătat că decizia sa a avut legătură cu retragerea lui Adrian Sârbu din conducerea trustului Pro. Odată cu plecarea acestuia, lucrurile s-au complicat pentru el. Florin Călinescu și Adrian Sârbu sunt legați de o lungă perioadă de prietenie.

„Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. (…) La alte posturi sunt tocmite. Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești”, a spus omul de televiziune.

Potrivit spuselor sale, ProTV a renunțat la anumite formate create de români, iar acest lucru se cunoaște. În opinia sa, politica postului este greșită în această privință. Iar confirmarea vine din faptul că postul face audiență cu producții locale precum „Las Fierbinți” sau „Românii au talent”. De unde și decizia de despărțire.

„Păi, cât s-a greșit la PRO TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum PRO TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a spus omul de televiziune în podcast-ul lui Micutzu.