Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a fost infectat cu virusul chinezesc. Invitat în emisiunea „La Măruță”, Busu a declarat că Măruță ar fi fost cel de la care s-a infectat.

Florin Busuioc a fost internat în spital după ce a fost infectat cu COVID-19. Din fericire, cu toate că afecțiuni preexistente, Florin Busuioc a scăpat cu bine de această încercare. Invitat în emisiunea „La Măruță”, Florin Busuioc a spus că Măruță ar fi fost cel care i-a transmis boala. Infectarea s-a produs pe data de 29 ianuarie, crede Florin Busuioc.

Pe data de 30 ianuarie, Cătălin Măruță a anunțat că este infectat cu virusul chinezesc. La scurt timp, și Busu a dispărut pentru o perioadă de pe micul ecran.

Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță

„Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a spus Florin Busuioc în emisiunea „La Măruță”.

Cătălin Măruță a povestiți cum s-a infectat cu noul coronavirus.

”Însă deja sunt atât de multe cazuri, încât este foarte greu să mai urmărești traseul contractării virusului. Noi ne-am luat măsuri de precauție, ca toată lumea, Andra și copiii au stat mai mult acasă, iar eu am lucrat în condiții speciale, dar această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea. Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate…”, a spus Cătălin Măruță.