Evenimentul Zilei > Actualitate > Firea îl dă în judecată pe „candidatul-interlop”. Primarul Capitalei nu mai suportă!
Firea îl dă în judecată pe „candidatul-interlop”. Primarul Capitalei nu mai suportă!

Firea îl dă în judecată pe „candidatul-interlop”. Primarul Capitalei nu mai suportă!

Gabriela Firea anunță că îl va da în judecată pe Nicușor Dan, despre care spune că este frate cu interlopul „Câine”.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță că-l va da în judecată pe contracandidatul ei, Nicușor Dan, pentru că acesta ar fi promovat „fake news” despre ea și oamenii din Primăria Capitalei.

„Ligia, prietena mea de 25 de ani, consilierul pentru comunicare publica, nu a prins nici episodul de azi al „dezvaluirilor” nascocite de candidatul – frate cu interlopul Caine. Este trista! Vrea o recompensa!

Asa cum a fost recompensat si consilierul din Primarie, promovat de guvernul PNL ca adjunct al celebrului ministru “Grinda”. Despre care candidatul care a blocat 10 ani in procese Podul Ciurel spune ca ar fi fost implicat in achizitia Parcului Verdi. Deci, e bun! L-a preluat PNL!

Asa cum am spus, reiterez ca dupa campania bazata doar pe fake-news, ne vom vedea la tribunal! Ca tot ii plac procesele! De aceasta data, va plati pentru elucubratiile inventate de consultanti si pe care si le-a asumat fara o minima verificare!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Reacția Primarului Capitalei vine la doar câteva zile de la inițiativa asemănătoare a lui Nicușor Dan de a o da în judecată pe Firea.

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că o va da în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie, după ce primarul Capitalei a declarat că Nicușor Dan ar fi luat bani pentru a ajuta cetățeni.

„Eu știu că ea nu poate să conceapă ca cineva să își dedice 15 ani pentru a apăra cetățenii și nu poate să înțeleagă pentru că nu e în sistemul ei de valori, dar când faci afirmații mincinoase, trebuie să plătăști.

Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afiramții calomnioase primarului PSD în funcție, Gabriela Firea, care a spus despre mine că am luat bani pentru a ajuta cetățeni. Este o afirmație mincinoasă pentru care va trebui să răspundă”, a declarat Nicușor Dan.