Evenimentul ZileiPoliticaGabriela Firea îi bate obrazul lui Nicușor Dan. „Nu îl interesează adevărul”

Gabriela Firea îi bate obrazul lui Nicușor Dan. „Nu îl interesează adevărul”

Gabriela Firea îi bate obrazul lui Nicușor Dan. „Nu îl interesează adevărul”
Cu toate că alegerile s-au încheiat în urmă cu aproape patru luni, Gabriela Firea și Nicușor Dan, încă duc un război total și nu ratează nicio șansă pentru a se acuza reciproc.

Senatorul PSD Gabriela Firea și Nicușor Dan, primarul Capitalei, duc un război pe viață și pe moarte. Cu toate că au trecut patru luni de la alegeri, cei doi continuă să își arunce săgeți.

După ce Nicușor Dan a acuzat-o că pe durata mandatului ei s-a folosit de instituție în scop personal, Gabriela Firea i-a dat replica.

Luni, Nicușor Dan a anunțat că renunță la toate procesele pe care predecesoarea sa le-a intentat unor jurnaliști, în numele primăriei. Procesele intentate de Gabriela Firea vizează mai mulți jurnaliști, publicații, dar și persoane care au criticat-o.

Drept răspuns, Gabriela Firea susține că pe Nicușor Dan nu îl interesează adevărul și onorabilitatea instituției pe care o conduce.

„Fratele lui Câine tot în disprețul legii acționează! N-are treabă cu apa caldă și căldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate…are treabă cu răfuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atât îl preocupă. Și demolările! în interes personal”, a precizat Firea în postarea de pe Facebook.

„Plângerile formulate de Direcția juridică a Primăriei Capitalei în mandatul meu se referă la restabilirea adevărului privind acțiunile instituției primarului general, a directorilor, funcționarilor publici.

Ne-am îndreptat împotriva celor care au lansat informații false despre Primăria Capitalei.

Am dorit ca în instanță să fie apărată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul şi litera legii”, a mai scris Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: „Nu îl interesează corectitudinea”

„Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce, este problema lui. Nici nu mă miră!

Un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi care și-au construit casa pe domeniul public, în parc, în disprețul legii, nu poate fi decât o persoana care disprețuiește legea, instituțiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primărie și pe adevăr”, a mai precizat Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.


Accesează: