Firea acuză „blatul perfect”. PNL și USR au vrut doar să „ajungă la putere”

Firea acuză „blatul perfect”. PNL și USR au vrut doar să „ajungă la putere”

Gabriela Firea lansează un atac în care sunt vizați guvernanții de la PNL, dar și apropiații lor din USR.

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD şi fost primar general, a sancţionat, într-o postare pe Facebook, ultimele dispute între USR-PLUS şi PNL pe tema funcţionării Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Ce promisiuni a făcut PNL?

„Apă caldă? Salariu de 1400 de euro pentru bucureşteni? Metrou uşor? Nimic, nimic din toate astea! Au fost gogoşi de campanie! 'Declaraţii politice', cum ar zice nașul lor, Orban. Cand totul a fost făcut din interes meschin, răzbunare politică şi muuulte, multe interese oculte, care vor ieşi în curând la iveală, şi NIMIC din dorinţa de a rezolva problemele OAMENILOR, asta se întâmplă”, a scris Gabriela Firea.

Ne puteți urmări și pe Google News

În continuare, Firea îi acuză pe guvernanți că au format alianțe doar pentru a putea ajunge la putere, dar nu își respectă promisiunile făcute față de români.

„S-au unit doar ca să ajungă la putere, i-au minţit pe bucureşteni că va fi lapte şi miere, iar acum, în loc sa muncească împreună pentru cetăţeni, se cearta şi se boicoteaza între ei”, remarcă fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea.

Ce îi oprește pe guvernanți să muncească?

„Acum cine-i mai blochează să muncească? Pe-se-deee?? Fi-reaaa?? Nişte incompetenţi şi abuzivi! Minciuna are picioare scurte! Păcat că vor suferi oameni nevinovaţi 4 ani. Patru ani de coşmar cu dreapta unită la rele”, a concluzionat ea pe Facebook.

Gabriela Firea critică măsura de carantinarea celor 14 localităţi din jurul Capitalei.

Plecând de la postarea de pe Facebook, prim-vicepreşedintele PSD a spus la Antena3 că măsura îngreunează viaţa oamenilor care sunt nevoiţi să circule din Bucureşti în judeţul Ilfov.

„Am concluzionat că este o hărnicie a unor persoane care realmente nu se pricep la acest domeniu şi a nu te pricepe nu este o ruşine atât de mare, nu ne-am născut învăţaţi (...) Este deja o aroganţă pe care o constat. Pur şi simplu suntem unici, dar din păcate unici la capitolul negativ, să carantinăm localităţi care pur şi simplu nu pot fi carantinate la modul propriu.

De exemplu, toate instituţiile importante ale judeţului Ilfov sunt în municipiul Bucureşti, precum Prefectura judeţului Ilfov, Consiliul Judeţean al judeţului Ilfov, Spitalul Judeţean Ilfov. Toate sunt în Capitală.