Evenimentul Zilei > Actualitate > Firea, abandonată de un om-cheie?! Nici lui nu i-a venit să creadă că a fost ales
Firea, abandonată de un om-cheie?! Nici lui nu i-a venit să creadă că a fost ales

Firea, abandonată de un om-cheie?! Nici lui nu i-a venit să creadă că a fost ales

Cu toate că Gabriela Firea a pierdut primăria Generală a Capitalei, PSD a câștigat 20 de locuri în CGMB, victoria aceasta landul-i prin surprindere chiar și pe cei care ocupau locuri fruntașe pe liste.

Contactat de Telekom Sport, Daniel Pancu s-a amuzat când a fost întrebat despre succesul pe care l-a avut la alegeri. Acesta a ținut să precizeze că sportul va rămâne principala sa preocupare, și că cel mai probabil va renunța la locul său din Consiliul General al Capitalei.

„Ha-ha-ha-ha. Chiar am câștigat la alegeri? Voi ştiţi că Fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova”, a declarat Daniel Pancu.

Daniel Pancu a fost al 8-lea pe lista candidatilor PSD la alegerile pentru Consiliul General al Capitalei. Înaintea sa, pe listele Partidului Social Democrat au fost doar Gabriela Firea, Petre Roman, Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu şi Monica Davidescu.

„Am depus acum lista candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. (…) Venim cu o listă de profesionişti în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala şi le pasă de soarta bucureştenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru în perioada 1990-1991, este lângă mine şi deschide alături de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veţi observa pe aceste propuneri ale noastre: sportivi, campioni”, a spus Firea, după ce a depus lista cu candidații PSD la CGMB.

„Îi mulțumesc Gabrielei Firea pentru onoarea pe care mi-a făcut-o. Susțineam un nou mandat al dânsei, dar acum nu se mai pune problema să stau pe margine, să observ și să dau sfaturi. Am decis sa intru și să fac ceva pentru locuitorii Capitalei”, a spus Petre Roman, după depunerea candidaturilor.

„Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani : modernizarea Bucureștiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află: Petre Român – prim ministru al României (1990-1991), îndrăgită actrița Monica Davidescu, oamenii de sport și fair-play: Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieșiu, alături de cadre medicale, profesori, juriști, ingineri.

Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, mai spunea Firea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: