O creatură imensă a eșuat pe malul unei plaje din Filipine, sâmbătă (12 mai). Localnicii s-au speriat și au chemat autoritățile, dar nici acestea nu au putut face mare lucru.

Monstrul mirositor care a speriat locuitorii sătucului nu seamănă cu nicio creatură marină cunoscută. Oamenii cred că este un semn rău și că este vorba despre o creatură mitologică, care eșuează la mal înainte de dezastrele naturale, notează cancan.ro. 

Creatura de 6 metri lungime a eșuat pe malul plajei din provincia filipineză Mindoro, la 7 dimineața, ora locală. Localnicii s-au înghesuit să vadă monstrul marin și au făcut poze, care acum sunt virale pe toate rețelele de socializare.

Autoritățile au venit să vadă despre ce e vorba și au luat „bucăți” din creatură, pentru a le analiza la un laborator specializat. Oficialii din Mindoro cred că e vorba despre o specie de balenă, dar nu știu încă exact care. Biologii marini vor analiza bucăți din țesutul creaturii, care din cauza mirosului foarte urât va fi îngropată de autoritățile filipineze cât de curând posibil.

Cu toate acestea, localnicii sunt de neînduplecat. Oamenii sunt foarte speriați și cred cu tărie că este o bestie mitologică, menită să avertizeze omenirea de un dezastru.

„Va fi cutremur în Mindoro. Monstrul este un semn că ceva rău se va întâmpla! Rugați-vă pentru noi”, a spus un localnic reporterilor, potrivit tabloidului britanic The Sun.