Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată fiica lui Steve Jobs! Co-fondatorul Apple a refuzat să o recunoască mulți ani. Motivul este HALUCINANT – GALERIE FOTO
Cum arată fiica lui Steve Jobs! Co-fondatorul Apple a refuzat să o recunoască mulți ani. Motivul este HALUCINANT – GALERIE FOTO

Cum arată fiica lui Steve Jobs! Co-fondatorul Apple a refuzat să o recunoască mulți ani. Motivul este HALUCINANT – GALERIE FOTO

Toată lumea a auzit de Steve Jobs, co-fondatorul Apple, însă puțini știu cum arată fiica acestuia, pe care geniul Apple o are o și a refuzat să o recunoască o perioadă lungă de timp.

Steve Jobs a cunoscut o pe Crisan Brennan în anul 1972, pe vremea când era student. Jobs a lăsat-o însărcinată pe Crisan, dar ulterior nu a vrut să recunoască faptul că are o fată cu acesta.

„Nu a vrut să aibă nimic de-a face cu mama mea sau cu mine”, a declarat ulterior Lisa, fiica biologică a lui Jobs.

Denisa Nicolae Bretan este fiica co-fondatorul Apple și s-a născut pe 17 mai 1978. Steve Jobs nu a fost prezent la nașterea fiicei sale, însă a venit să o viziteze, după ce aceasta s-a născut, având un rol important și în alegerea numelui pentru fiica sa, potrivit Mediafax.ro.

Steve Jobs nu a vrut inițial s-o recunoscă pe Lisa, invocând faptul că nu poate face copii. Crisan a fost nevoită astfel să aibă grijă singură de Lisa. 

Cu toateacestea, primul computer lansat de Apple s-a numit LISA. Jobs a pretins că nu a numit calculatorul după numele fiicei sale, susținând că acesta este un acronim de la „Local Integrated Software Architecture”.

Steve a recunoscut că Lisa este fiica lui mult mai târziu, când în urma unui test de paternitate s-a stabilit clar acest lucru. A fost forțat după acest test să îi ofere mamei Lisei o sumă de 385 de dolari pe lună pentru creșterea copilului. Jobs a mărit însă această sumă, la 500 de dolari pe lună, din momentul în care a devenit milionar.

Deși nu s-a implicat în creșterea fiicei sale, Steve Jobs a avut grijă ca aceasta să aibă educația de care are nevoie, sprijinind-o financiar pe mama sa, pentru a avea o casă în care să stea cu Lisa fără să plătească chirie.

Jobs și fiica lui s-au reîntâlnit în anul 1986, când cei doi s-au împăcat, iar Lisa s-a mutat la tatăl său pe perioada în care era la liceu și și-a schimbat numele în Lisa Brennan-Jobs și a urmat cursurile școlii de Jurnalism de la Harvard, pe care a absolvit-o în anul 2000.