Evenimentul Zilei > Politica > FIICA unui SENATOR din ROMÂNIA a fost BĂTUTĂ cu BESTIALITATE în plină stradă. Autoritățile sunt în ALERTĂ
FIICA unui SENATOR din ROMÂNIA a fost BĂTUTĂ cu BESTIALITATE în plină stradă. Autoritățile sunt în ALERTĂ

FIICA unui SENATOR din ROMÂNIA a fost BĂTUTĂ cu BESTIALITATE în plină stradă. Autoritățile sunt în ALERTĂ

Fiica fostului senator din Brașov Sebastian Grapă a fost bătută în plină stradă, miercuri, de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, adolescenta, în vârstă de 18 ani, alegându-se cu mâna ruptă.

Sebastian Grapă, fostul senator din Brașov a cărui fiică a fost bătută cu bestialitate, a publicat pe Facebook imaginile în care se vede cum fata este lovită.

„Acest cetăţean al Braşovului a decis să-mi agreseze fără nici un motiv copilul. Era într-o stare avansată de ebrietate!”, a scris bărbatul.

Ulterior,  fostul senator şi-a dus fiica la urgenţă şi a depus plângere la Secţia 1 Poliţie.

„Rezultatul «corecţiei» aplicate fiicei mele de către un dement aflat în libertate. În atenţia tuturor celor care-şi exprimă opiniile fără să aibă habar ce s-a întâmplat… Dacă mai au şi copii … le doresc să nu păţească acelaşi lucru. Să rupi mâna unui copil care se bucură de viaţă trebuie să fii dereglat rău la bibilică. În privinţa a ce i-aş fi făcut eu ca tată al copilului este uşor de imaginat. Nu doar o mână, ci chiar capul i l-aş fi rupt, dar eu cred că statutul de fiinţă umană şi educaţia sunt suficiente să mă ajute să-mi reprim instinctul animalic şi să aştept ca secţia 1 poliţie Braşov să-şi facă datoria“, a mai scris acesta pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: