Bianca, fiica lui Nicu Maharu, a postat pe contul personal de Facebook două mesaje cutremurătoare după ce a aflat că tatăl ei s-a stins din viață.

„Dumnezeu să te ierte, tată! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, „Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul TATĂ, durerea e prea mare!”, au fost cele două mesaje postate de Bianca, fiica lui Nicu Maharu, pe contul personal de socializare, conform wowbiz.ro.

Bianca a sperat, de-a lungul timpul, că Nicu Maharu va reuși să învingă în lupta cu crunta boală, cancerul. Acesta și schimbase radical modul de viață. 

„Tata este, acum de nerecunoscut, pe cuvânt, nici eu nu îl mai recunosc. De un an nu a mai pus gura pe alcool, nu bea nimic în afară de apă plată. Își mai face poze cu pahare sau sticle de whiskey doar ca să se laude, dar e cuminte rău de tot”, ne-a spus, a spus Bianca, acum mai mult timp. 

Nicu Maharu a murit în joi dimineață. Cel supranumit „Regele petrecerilor” a pierdut lupta cu o boală cruntă, cancerul. Acesta fusese diagnosticat în urmă cu un an și de atunci a început tratamentul. Nicu Maharu a încetat din viață la ora 03:30.

Sursa foto: wowbiz.ro