Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Fiica lui Vadim a răbufnit! “Nu sunt văduva lui!“ Prin ce dramă trece moștenitoarea Tribunului
Fiica lui Vadim a răbufnit! “Nu sunt văduva lui!“ Prin ce dramă trece moștenitoarea Tribunului

Fiica lui Vadim a răbufnit! “Nu sunt văduva lui!“ Prin ce dramă trece moștenitoarea Tribunului

Doliu în familia Tribunului! Fata lui Vadim Tudor a trecut prin clipe înfiorătoare după ce soțul acesteia a decedat din cauza COVID-19. Lidia a fost enervată la culme de întrebările despre bărbatul căruia i-a spus DA și a mărturisit că își dorește să treacă peste această traumă ușor.

Lidia Vadim Tudor și-a găsit liniștea lângă un scriitor cu 20 de ani mai în vârstă . Aceasta a trecut peste moartea tatălui său și a ales să se căsătorească cu alesul inimii sale.

Fiica lui fostului senator trece prin clipe înfiorătoare după ce soțul ei a murit de COVID-19 la doar 4 luni de la nuntă.Aceasta a ținut să îl înmormânteze în secret, fiind invitați doar apropiații.

Fata Tribunul iese la atac!

„Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red., fost jurnalist și fost parlamentar PRM) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID. Eu nu vreau că viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.)’, a mai transmis fiica „Tribunului’ pentru fanatik.ro.

Pe lângă această tragedie, Lidia și-a pierdut tatăl pe 14 septembrie 2015. Fostul senator a murit la vârstă de 65 de ani, iar fiica acestuia a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se vă întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor.