Evenimentul Zilei > Monden > Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat și a fost cununată de Gigi Becali. Finanțatorul a participat doar la o jumătate din nuntă
Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat și a fost cununată de Gigi Becali. Finanțatorul a participat doar la o jumătate din nuntă

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat și a fost cununată de Gigi Becali. Finanțatorul a participat doar la o jumătate din nuntă

Maria Iordănescu s-a măritat, iar naș a fost Gigi Becali. Finanțatorul de la FCSB anunțase că nu vrea să participe la petrecere, pentru că nu mai suportă muzica.

Maria Iordănescu, fata lui Anghel Iordănescu, fost selecționer al naționalei României, s-a măritat, sâmbătă, 11 septembrie, cu Teddy Măgureanu, iar Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, i-a fost naș.

Maria Iordănescu s-a măritat, naș i-a fost Gigi Becali

Fratele Mariei, Edi Iordănescu, a avut multă treabă sâmbătă, pentru că a pregătit partida pe care cei de la FCSB o vor juca, diseară, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a 8-a a Ligii I. „La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu la nuntă nu am ajuns”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

Gigi Becali a povestit că Maria Iordănescu l-a rugat să o cunune. Finanțatorul a fost de acord, dar a pus și o condiție. Să nu participe la petrecere, pentru că nu mai suportă muzica.

„Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat.

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”, a povestit finanțatorul celor de la FCSB la PRO X.

Fata lui Anghel Iordănescu prezintă știri la Prima TV

Maria Iordănescu face face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră” și prezintă știrile sportive la postul Prima TV. „Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu.

Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri”, spunea Maria într-un interviu acordat pentru TV Mania.