Evenimentul Zilei > Monden > Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară! Cine este misteriosul Dan?
Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară! Cine este misteriosul Dan?

Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară! Cine este misteriosul Dan?

Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară cu garda ei de corp, Dan Hayhurst, de care s-a îndrăgostit chiar în timpul pandemiei de coronavirus.

Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară după ce Dan Hayhurst a sedus-o în timpul blocajului din oraşul natal al actriţei. Vedeta din serialul Baywatch a declarat că după multă vreme se simte cu adevărat fericită.

Dan și Pamela au celebrat momentul în ajunul Crăciunului, în cadrul unei ceremonii intime. Petrecerea a fost organizată pe insula Vancouver (Canada), chiar pe terenul casei care-i aparţine actriţei.

În exclusivitate pentru DailyMailTV, Pamela Anderson a declarat: „Sunt exact acolo unde trebuie, în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat.”

Pamela Anderson s-a măritat a 6-a oară

Dan Hayhurst era bodyguardul fostului iepuraş Playboy încă din 2019. În pandemie, cei doi au devenit şi mai apropiaţi şi au realizat cât de bine se potrivesc. Şi cât de mult se iubesc, desigur.

Cei doi ai început să se întâlnească încă din luna septembrie, la 7 luni după ce Pamela Anderson divorţase. Este vorba despre Jon Peters, care a avut o căsnicie de numai 12 zile cu actriţa născută în Ladysmith, Canada.

Cu al 5-lea soţ a fost un divorţ cu scandal. Jon Peters a dezvăluit că totul s-a năruit după ce i-a achitat Pamelei nişte datorii importante.

Peters este un producător cunoscut la Hollywood şi s-a ocupat inclusiv de producţia „A star is born”, în care au jucat Lady Gaga şi Bradley Cooper.

Singurul bărbat care i-a dăruit copii Pamelei

Primul soţ al Pamelei a fost muzicianul Tommy Lee. Cei doi s-au căsătorit în 1995 şi din căsnicia lor au rezultat doi copii: Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee. În 1998 a venit şi despărţirea.

A fost una cu scandal, iar artistul a ajuns la închisoare, acuzat fiind de abuz conjugal.

La 8 ani după divorţul de Lee, Pamela s-a căsătorit cu Kid Rock, un alt băiat rău al muzicii din SUA. Cuplul n-a rezistat nici măcar 12 luni, astfel că la începutul anului 2007 au rupt legăturile.

Pe lista soţilor a urmat producătorul muzical Rick Solomon, de care s-a despărţit în 2007, acelaşi an în care l-a şi cunoscu.

În 2013, Pamela s-a recăsătorit cu acelaşi Rick Solomon, dar din nou cei doi n-au rezistat nici măcar un an.

sursa: dailystar.co.uk