Evenimentul Zilei > International > Pamela Anderson se roagă de Trump să-l grațieze pe Assange
Pamela Anderson se roagă de Trump să-l grațieze pe Assange

Pamela Anderson se roagă de Trump să-l grațieze pe Assange

Starul din Baywatch vrea să se întâlnească cu președintele Donald Trump în speranța că acesta va acorda o iertare prezidențială pentru fondatorul WikiLeaks, Julian Assange care riscă 175 de ani în spatele gratiilor.

Pamela Anderson dorește o întâlnire față în față cu președintele Donald Trump, într-o ultimă șansă de a obține de la acesta o grațiere prezidențială pentru prietenul ei și fondatorul WikiLeaks, Julian Assange.

Fosta vedetă a serialului Baywatch, în vârstă de 53 de ani, știe că după învestitura lui Joe Biden, șansele de eliberare ale lui Assange se vor reduce.

Assange se confruntă cu 18 acuzații penale legate de piratarea computerelor guvernamentale și eliberarea ulterioară a sute de mii de documente guvernamentale secrete predate de fostul analist al serviciului de informații al armatei, Chelsea Manning, deja condamnată.

Dacă va fi găsit vinovat, Julian Assange ar putea petrece până la 175 de ani după gratii.

Pamela Anderson, către Trump, despre Assange: „Vreau să fie liber”

Assange se află în prezent într-o închisoare din Londra, după ce a fost expulzat din refugiul unde a stat aproape șapte ani, ambasada Ecuadorului.

„Vreau să fie liber”, a spus Pamela Anderson într-un interviu exclusiv pentru DailyMail.

„Să poată ieși la soare, cu băieții săi și cu partenera sa și să poată acționa spontan”.

„Vă puteți imagina că într-un deceniu nu a reușit să aibă un singur act spontan. Cum ar fi să meargă la o cafea. Sau o plimbare. Sau la un film. Nu a avut nicio normalitate în această perioadă”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE