Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajele sfâșietoare trimise femeii ucise cu sadism. ”Te-ai măritat, dar de copil ai uitat”
Mesajele sfâșietoare trimise femeii ucise cu sadism. ”Te-ai măritat, dar de copil ai uitat”

Mesajele sfâșietoare trimise femeii ucise cu sadism. ”Te-ai măritat, dar de copil ai uitat”

Mihaela Mircea a fost ucisă cu un sânge rece malefic, apoi incendiată și lăsată să ardă pe un câmp din Ghimpați. În timp ce ea era deja moartă, prietenele ei o chemau acasă.

Mihaela-Sabina Mircea avea doar 32 de ani și a fost găsită incendiată într-o valiză pe un câmp din Ghimpați. Un sfârșit de o barbarie rară pentru femeia care avea un copil de doar 8 ani, pe care îl lăsase în grija familiei fostului ei concubin. După tragica sa dispariție, care a șocat România, multe comentarii au început să curgă în mediul online, pe contul ei de socializare.

Mai multe prietene de-ale victimei habar n-aveau prin ce chinuri a trecut femeia de 32 de ani și astfel, îi transmiteau acesteia pe rețelele de socializare că este timpul să se întoarcă la copilul ei. Rudele Mihaelei au mai spus despre faptul că femeia obișnuia să plece de acasă, aceasta având relații pasagere. Ba mai mult decât atât, femeia locuia pe unde apuca, adică pe la iubiți de ocazie, așa cum au spus membri ai familiei din care provine.

Chemată insistent acasă de prietene

Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu Mihaela, până când autoritățile au confirmat identitatea femeii ucise cu sânge rece și incendiată într-o valiză. Prietenele acesteia, neștiind de faptul că Mihaela-Sabina a fost omorâtă, i-au lăsat diferite mesaje pe contul ei de Facebook. Femeile îi spuneau Mihaelei să se întoarcă acasă, la copil, fără să știe că aceasta e moartă.

”Vino să iei băiatul că a venit Protecția Copilului și dacă nu vii să-l iei în patru zile, îl bagă la cămin”, îi scria o prietenă, în urmă cu șase zile.

”Te-ai măritat, dar de copil ai uitat. Ne ducem la Interpol să spunem că ai abandonat copilul”, i-a mai scris altcineva. Un alt comentariu se referă tot la abandonarea băiatului de opt ani. ”Îi e dor la băiat de tine… Pupă întruna pozele tale. A venit Protecția Copilului de două ori până acum. Vino repede acasă”, a mai scris o altă prietenă de-a Mihaelei, potrivit Wowbiz.