Evenimentul Zilei > Actualitate > Misterul crimei de la Ghimpați. Ce spun anchetatorii despre tânăra incendiată
Misterul crimei de la Ghimpați. Ce spun anchetatorii despre tânăra incendiată

Misterul crimei de la Ghimpați. Ce spun anchetatorii despre tânăra incendiată

Anchetatorii au detalii noi despre cadavrul femeii carbonizată care a fost descoperit într-o valiză pe marginea DN6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din județul Giurgiu.

Apar noi detalii despre cazul femeii al cărei cadavru a fost descoperit carbonizat într-o valiză, pe un camp din județul Giurgiu între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. Investigatorii sunt siguri că tânăra nu a fost ucisă în locul în care a fost găsit cadavrul carbonizat și că această crimă s-a produs în altă parte. Ea a murit din cauza șocului hemoragic, iar după comiterea crimei, ucigașul a dezbrăcat-o de haine, i-a legat mâinile și i-a înghesuit corpul în valiză. Apoi a transportat-o pe DN 6, în locul în care a fost găsită, și a incendiat-o sperând că astfel nu va mai putea fi identificată. Deși corpul fetei a ars în proporție de 90%, organele interne au rămas intacte.

„La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, este un incediu, iar în urma intervenției, au observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, citate de România TV, femeia nu ar fi româncă ci bulgăroaică sau chiar o moldoveancă de peste Prut, din Republica Moldova.

După primele investigații, criminaliștii au reușit să întocmească portretul robot al tinerei și au stabilit, cu aproximație, că aceasta avea între 20 și 30 de ani, o înălțime de 1,60 – 1,65 m și o greutate de 50 – 55 kg. Tânăra avea o corpolență atletică, părul șaten, drept, tuns de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje. De asemenea, anchetatorii au mai reușit să stabilească faptul că dinții tinerei erau în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.