Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica criminalului Gheorghe Dincă face dezvăluiri incredibile. News Alert
Fiica criminalului Gheorghe Dincă face dezvăluiri incredibile. News Alert

Fiica criminalului Gheorghe Dincă face dezvăluiri incredibile. News Alert

Daniela, fiica monstrului Gheorghe Dincă din Caracal, a afirmat într-un interviu la Antena 3 că în ziua când Alexandra a fost dată dispărută a trecut cu maşina prin faţa porţii unde locuia criminalul, dar fără să se oprească.

„Eram în interes de serviciu, am fost la Dăbuleni, urma să revin la Arad fiindcă la 6 eu aveam pe cineva care trebuia să-mi vină la firmă, eram în întârziere. Eram împreună cu fratele meu și cu angajata. Am plecat noaptea și am ajuns dimineața acolo. Eu miercuri dimineața am plecat.

Nu-l mai văzusem pe tata de la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, de la înmormântarea bunicii. În ultimii ani nu am vorbit prea des, aproape deloc. Nu se stricaseră relațiile, doar nu se mai comunica”, a spus Daniela Dincă.

„Ne dezicem de ce a făcut el. Durerea lor, a familiilor celor două fete, este de 100 de ori mai mare decât a noastră”, a declarat Daniela Dincă.

Referitor la faptul că Dincă a fost internat de mai multe ori la un spital de psihiatrie, Daniela a spus că nu ştie despre acest lucru, deoarece, mama lor era plecată la muncă în Italia, iar ei, copiii, erau fiecare la casa lor.

De asemenea, Daniela Dincă a mai spus că nu ştie de ce tatăl său a recunoscut crimele, deoarece, nu a putut lua deloc legătura cu tatăl ei de când a început ancheta.

„Nu ni s-a permis să-l vedem. Am cerut să-l vedem și nu putem până nu se termină ancheta”.

Fiica lui Dincă a spus că atunci când a trecut prin fața casei inculpatului a văzut ieșind din curte două persoane.

„Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini”, a spus Daniela.

Daniela Dincă a spus că nu crede că tatăl ei făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane, „Mi-e greu a crede că făcea parte. Dar luând în considerare cum era relația dintre noi, nu pot garanta. Dar din ce ne-au spus autoritățile, el e vinovat. Noi nu știm ce să mai credem. Dacă aș avea posibilitatea să-mi văd tatăl, l-aș întreba dacă e adevărat. Și ar fi mai multe de spus. L-aș întreba dacă s-a gândit vreo clipă la viața copiilor lui și a celor două suflete pe care se zice că le-a omorât”, a adăugat fiica lui Dincă.

„Mama supraviețuiește foarte greu în aceste momente. E o mamă care a avut grijă de patru copii, nimeni nu a dorit să ajungă aici. După răpirea Luizei, mama a locuit acolo, dar nu a văzut nimic suspect”.