Adevărata moștenitoare a lui Traian Băsescu. Totul s-a văzut clar când a împlinit 9 ani! Foto

Adevărata moștenitoare a lui Traian Băsescu. Totul s-a văzut clar când a împlinit 9 ani! Foto Traian Basescu. Sursa foto. EVZ

Traian Băsescu are patru nepoți, de la cele două fiice ale sale, Elena și Ioana, dar cum copiii sunt destul de mici, până acum a fost greu de văzut care este adevăratul său moștenitor. Dar acum, când fiica cea mare a Elenei Băsescu Sofia, a împlinit 9 ani, iar mama ei a publicat o fotografie cu urările de „La mulți ani!”, totul a devnit clar.

Elena Băsescu, din mariajul cu Bogdan Ionescu, îi are pe Sofia și pe Traian jr. După divorț, EBA a avut o relație scurtă cu Cătălin Tomată, iar împreună o au pe Anastasia.

Sofia, nepoata cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, a împlinit pe data de 1 septembrie, nouă ani. Elena Băsescu i-a făcut și o urare, prin intermediul unei postări pe Instagram: „9 ani! Zi de petrecere”, a scris ea publicând câteva fotografii cu Sofia care s-a aflat în centul atenției.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dintre cei patru nepoți pe care îi are de la cele două fiice, Elena și Ioana, Sofia seamănă cel mai mult cu fostul președinte. Și la culoarea ochilor, și la privire, și la mimică. Comparați cele două fotografii!

Traian Băsescu, dezlănțuit! Cum ar fi procedat în războiul din Ucraina şi ce pericol ne așteaptă cu Putin la graniță

Traian Băsescu

Cum se înțelege Elena Băsescu cu Bogdan Ionescu, după divorț

Deși nu mai formează un cuplu, Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au rămas în relații bune de dragul copiilor. Bogdan Ionescu nu lipsește niciodată de la zilele de naștere ale copiilor săi, iar vacanțele împreună sunt de nelipsit.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Ce a declarat Bogdan Ionescu despre Elena Băsescu

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-au căsătorit în 2012, dar mariajul a durat patru ani după care au divorțat. Despărțirea a fost una amiabilă, fără scandal, iar divorțul a avut loc la notar.

„Avem aceleași priorități, și anume copiii” a declarat Bogdan Ionescu

Nu este disponibilă nicio descriere.

„Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și minivacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, a declarat recent Bogdan Ionescu.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Fostul soț al Elenei Băsescu a devenit din nou tată

Bogdan Ionescu şi-a refăcut viaţa după divorțul de Elena Băsescu. Acesta a devenit tatăl unei feţiţe. Nou născuta a avut parte și de „prima ședință foto”, chiar în maternitate. Fericiții părinți au imortalizat primele clipe alături de fiica lor.

Fostul soț al Elenei Băsescu şi-a botezat fetiţa cu numele Annelise. Ea s-a născut într-o clinică privată.