Abi Talent a provocat cel mai maree cutremur din istoria showbiz-ului românesc. Tânărul cântăreț a lansat niște zvonuri, ulterior argumentate, despre Alex Velea și compania sa de talente muzicale.

Abi a povestit că Antoniei nu îi place deloc de Alexia Eram și se pare că Alex Velea s-ar fi conformat și i-ar fi interzis tinerei să calce pragul studioului său.

„La GoldenBoy sunt niște probleme mari… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, a scris Abi Talent pe Instagram.

După ce a ieşit la iveală relaţia dintre cele două cupluri celebre, fiica Andreei Esca nu a dorit să comenteze nimic din ce s-a scris în presă despre acest subiect.

Pentru a demonstra că nu minte, Abi Talent a mai precizat că Alex Velea şi Mario Fresh şi-au dat „unfollow”, ceea ce înseamnă că nu-și mai urmăresc activitatea pe Instagram, una dintre cele mai mari platforme de socializare.

„Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a mai spus acesta.

Nici frumoasa Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc pe rețeaua socială amintită mai sus.

Fiica Andreei Esca a ales să le arate ieri urmăritorilor de pe pagina ei de Instagram cana ei preferată, cu mesajul: „The smartest bit** around”. Nu se știe încă dacă această fotografie este menită să fie o replică la tot scandalul în care este implicată, ca un mod subtil de a o jigni pe Antonia, sau dacă este doar o coincidență nefericită, scrie Cancan.