Evenimentul Zilei > Monden > Fiecare nominalizat la Oscar primește o cutie valoroasă. Ce se află în ea
Fiecare nominalizat la Oscar primește o cutie valoroasă. Ce se află în ea

Fiecare nominalizat la Oscar primește o cutie valoroasă. Ce se află în ea

Fiecare vedetă nominalizată la secțiunile cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță în rol secundar sau cel mai bun regizor sunt așteptați la ceremonia premiilor Oscar cu un pachet de cadouri care în 2020 a ajuns la o valoare de 215.000 de dolari.

Gala celei de-a 92-a ediții a Premiilor Oscar are loc luni dimineață, de la ora 3.00, la Los Angeles. Fiecare persoană nominalizată pentru acest premiu onorabil va primi, indiferent dacă ajung să câștige o statuie aurie sau nu, o cutie în valoare de 215.000 de dolari.

Printre cei care se vor bucura de aceste cadouri de lux se numătă Brad Pitt, Adam Driver, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix, Leonardo DiCaprio și Charlize Theron.

Ce se află în cutie?

Ce poate fi într-o cutie, ca să valorize cât o casă? Presa străină spune că produsele aflate în ea sunt oferite de Distinctive Assets, compania care  organizează gala. De asemenea, vedetele pot opta ca întregul conțiunt al cutiei sau doar o parte, să fie donat în scopuri umanitare.

În cutie se află tratamente cu Botox, seruri, pastile și vouchere pentru proceduri medicale dermatologice, în valoare de 25.000 de dolari, oferite de un cabinet din New York. Iată ce ciudățenii se mai găsesc:

  • O bentiță pentru meditație, care declanșează fond sonor potrivit cu starea mentală a persoanei care o poartă.
  • Dispozitiv de colectare a urinei proiectat împortiva pericolelor de contaminare a probei
  • Un aparat pentru fumat electronic realizat din aur de 24 de karate
  • Perne decorative, dulciuri, produse cosmetice și textile, băuturi alcoolice, bijuterii, programe de dietă și chiar voucere pentru vacanțe care ajung până la 78.000 de dolari.