Evenimentul Zilei > Monden > Fericirea Mădălinei Ghenea atârnă de un fir de ață. Vestea care îi dă viața peste cap
Fericirea Mădălinei Ghenea atârnă de un fir de ață. Vestea care îi dă viața peste cap

Fericirea Mădălinei Ghenea atârnă de un fir de ață. Vestea care îi dă viața peste cap

Pe final de an, celebra Mădălina Ghenea s-a văzut pusă în fața unei situații care riscă să îi distrugă relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo.

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo, starul de la AS Roma, au recunoscut recent că formează un cuplu, cei doi părând a fi extrem de fericiți. Cu toate acestea, o veste destul de importantă pare că le pune viitorul sub semnul întrebării.

Până nu de mult, Nicolo Zaniolo, în vârstă de 21 de ani, a avut o relație cu Sara Scaperrotta. Relația celor doi nu a mers conform așteptărilor, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Așa se face că italianul și-a găsit fericirea în brațele Mădălinei Ghenea. Cu toate acestea, fotbalistul a aflat că urmează să devină tată, fosta lui iubită fiind însărcinată. Fotbalistul însă nu pare să fie prea încântat de vestea cea mare.

„Câteodată, atunci când eram împreună şi locuiam împreună, visam să avem o familie, nu pot să neg asta, însă lucrurile s-au schimbat între timp, iar atunci când mi-a spus că este însărcinată am fost foarte sincer cu ea şi i-am spus că nu mă simt pregătit pentru o asemenea responsabilitate, mai ales că nu mai suntem împreună, dar ea a decis să continue cu sarcina. O alegere pe care o respect şi pe care mi-o asum”, a declarat Zaniolo pentru gazzetta.it.

Fotbalistul, în vârstă de doar 21 de ani, este unul dintre tinerii pe umerii căruia stă viitorul echipei de fotbal AS Roma. A fost selectat deja în peste 50 de meciuri în tricoul formației de pe Olimpico din 2018 încoace, an în care a semnat cu gruparea din Seria A italiană.

CITEȘTE ȘI Surpriză în dosarul ”Ferma Băneasa”. ÎCCJ s-a făcut că anchetează o situație care ar duce la răsturnarea verdictului

Mădălina Ghenea s-a despărțit anterior de Matei Stratan, tatăl fetiței ei de 3 ani, după ce acesta a înșelat-o cu o cunoscută pianistă. Între timp, Stratan și-a oficializat relația cu o altă vedetă din România, Andreea Raicu, scrie Rețete și Vedete.