Fenomene bizare de Anul Nou: Cazul efracției de la Parlament s-a repetat. Un bărbat a ajuns la Socola după ce și-a fugărit femeia cu toporul

Fenomene bizare de Anul Nou: Cazul efracției de la Parlament s-a repetat. Un bărbat a ajuns la Socola după ce și-a fugărit femeia cu toporul Sursă: Arhivă EVZ

Noaptea dintre ani a venit la pachet și cu situații neprevăzute. Un bărbat a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Socola” după ce și-a fugărit soția cu toporul. În Capitală, la Muzeul „Colecțiilor de Artă”, s-a repetat situația irlandezului care a intrat în Palatul Parlamentului prin efracție.

Un bărbat din județul Iași a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, în noaptea de Anul Nou. Individul a dezvoltat o psihoză etanolică după ce a consumat o cantitate semnificativă de alcool și a început să fugă după soția sa cu toporul.

Bărbat internat la Socola după ce și-a fugărit femeia cu toporul

Numai că, la un moment dat, s-a împiedicat și s-a rănit la cap, suferind un traumatism cranio-facial. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, care provine din Ciurea, a primit îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi, după ce a fost încătușat de polițiști.

Ulterior, ieșeanul a fost evaluat de cadrele medicale și internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un italian beat a încercat să sare gardul unui muzeu din Capitală

În altă ordine de idei, în Capitală, un cetățean despre care s-a aflat mai târziu că este italian, beat, a încercat să escaladeze gardul muzeului „Colecțiilor de Artă”. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost surprins de un jandarm al instituției în jurul orei 02.00 și a fost reținut.

Italianul a fost imobilizat cu ajutorul unui spray lacrimogen. Ulterior, la fața locului s-au deplasat organe competente suplimentare care au fost solicitate să oferă sprijin.

Autoritățile au descoperit că persoana cu pricina purta numele de Oliviero Domenico Alessandro și s-a născut în Napoli pe data de 01.06.1995. Tânărul a fost, de asemenea, sancționat, potrivit prevederilor Legii 61/1991R, cu o amendă de 500 de lei.

Potrivit poziției italianului, înainte de a sări gardul muzeului „Colecțiilor de Artă”, bărbatul a participat la o petrecere organizată la „Grădina Monteoru”, unde funcționează un restaurant.