Planuri mari la FCSB. Gigi Becali anunță transferuri importante pentru Liga Campionilor

Planuri mari la FCSB. Gigi Becali anunță transferuri importante pentru Liga Campionilor Gigi Becali. Sursa Foto: Arhiva EVZ

În urma meciului câștigat sâmbătă, 2-1 cu Farul Constanța, FCSB a reușit să cucerească titlul de campioană a României.

Gigi Becali visează la grupele Ligii Campionilor

Gigi Becali își dorește un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor. Pentru ca acest vis să se îndeplinească, FCSB va trebui la vară să facă un alt calitativ, prin transferuri și schimbări importante:

„Abia de acum e meseria mea. Eu nu mă pricep la fotbal. Începe ceea ce mă pricep eu. Să cumpăr și să vând. Gigi, ai inteligență sau ești prost?”, a fost concluzia lui Becali.

Gigi Becali are de gând să investească în această vară în transferuri, după ce este aproape sigur că Florinel Coman va pleca în Qatar. Potrivit finanțatorului, în următoarea perioadă de transferuri se vor face nu mai puțin de șapte transferuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

FCSB

Denis Alibec și William Baeten, printre țintele lui Becali

Printre următoarele transferuri s-ar afla William Baeten (27 de ani), mijlocașul celor de la FCU Craiova.

Belgianul ar putea fi transferat fără prea multe bătăi de cap. Formația lui Adrian Mititelu nu are o altă soluție decât o reformă totală după terminarea campionatului.

Denis Alibec ar putea reprezenta o altă soluție pentru FCSB, după ce contractul îi expiră în iunie.

Louis Munteanu și Florin Tănase pot fi încadrați la variante de lux. Transferurile acestora ar necesita investiții considerabile. Fiorentina ia în calcul să-l valorifice în vară pe atacantul care a impresionat la Farul și în actuala stagiune, pentru că intră în ultimul an de contract.

FCSB, campioană

Marius Ștefănescu, la un pas de FCSB în iarnă

Prezentat ca o soluție pentru FCSB, Marius Ștefănescu ar putea reprezenta o altă soluție pentru atacul FCSB-ului.

În iarnă, Gigi Becali a făcut o ofertă generoasă, de un milion de euro, bani care ar merge 50% la Sepsi și Viitorul Mihai Georgescu, școala de fotbal unde a crescut mijlocașul.

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a transmis în mai multe rânduri că se opune mutării lui Ștefănescu la FCSB.