Tragedie s-a întâmplat în Bahamas. Jordan Lidsey, făcea scufundări când a fost atacată de trei rechini. Braţul drept i-a fost smuls de furia unuia dintre ei, în timp ce braţul stâng era şi el sfâşiat de alt rechin. Practic rechinii au smuls cam de peste tot, iar la scenă de groază au asistat părinţii tinere care încercau s-o avertizeze urlând, dar n-a mai fost nimic de făcut. Era prea târziu, cei trei rechini deja o înconjuraseră.

Jordan Lidsey a fost declarată moartă la spitalul din Nassau

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat a declarat pentru ABC: ''Putem confirma că o cetăţeană din SUA, aflată în Bahamas, a fost atacată de cel puţin un rechin în ziua de 26 iunie''. 

Mirror, apoi, a relatat reacţiile tatălui tinerei: ''Era atât de bună, iubea toate animalele şi ironia soartei este că a murit tocmai din pricina unui rechin. Doamne, cât de mult ne lipseşte!'' spune el cu lacrimi în ochi.

''Eram uluiţi şi şocaţi când am aflat că o fată a fost sfâşiată şi că era destul de grav'', poveseşte un martor. O anchetă este deja declanşată şi va face lumină asupra celor ce s-au întâmplat. Lumină în întuneric…