Evenimentul Zilei > Sport > Fără bani și cu buza umflată! Așa a plecat portarul lui Dinamo la altă echipă
Fără bani și cu buza umflată! Așa a plecat portarul lui Dinamo la altă echipă

Fără bani și cu buza umflată! Așa a plecat portarul lui Dinamo la altă echipă

În prezent, nimeni nu mai crede în promisiunile făcute de Pablo Cortacero.

După mai mult timp în care nu a fost plătit de către Pablo Cortacero, Tomas Mejias Osorio, portarul spaniol al lui Dinamo, s-a decis să plece la o altă echipă. Așadar s-a transferat la Ankaraspor, echipă din liga a doua din Turcia.

În vârstă de 31 de ani, Tomas Mejias Osorio, care a plecat în urmă cu o săptămână de la Dinamo și a semnat cu Ankaraspor, a spus ce discuții a avut cu Pablo și care a fost motivul pentru care a mai rămas la Dinamo, de dorind să plece de mai multă vreme.

Portarul spaniol crescut de Real Madrid a povestit în vestiar discuția incredibilă pe care a purtat-o cu Pablo Cortacero.

Ce i-a spus Pablo Cortacero? S-a jurat pe copiii lui!

Conform unor surse de la ProSport, Tomas Mejias Osorio le-a povestit colegilor de ce a ales să mai rămână la Dinamo.

Deși bani întârziau în continuare. În cele din urmă nu a mai suportat și s-a trasferat la echipa amintită mai sus. El și-a înștiințat echipa că vrea să plece, dar a primit un telefon „important”.

La scurt timp, Pablo Cortacero l-a sunat personal pe Tomas Mejias Osorio și i-a spus că o să îl plătească.

Mai mult decât atât, Pablo Cortacero s-ar fi jurat pe copiii lui că îl va plăti din banii lui. Tomas Mejias Osorio l-a crezut și i-a trimis toate datele, rămânând la Dinamo.

Portarul spune că de atunci și până în prezent nu a mai putut da de Cortacero. Pentru că Pablo nu a mai răspuns la telefon, Tomas Mejias Osorio a decis să plece de la Dinamo și s-a transferat la Ankaraspor.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: