S-a lăsat cu bătaie la Dinamo. Un suporter a fost aruncat în cap de bodyguardul patronului

S-a lăsat cu bătaie la Dinamo. Un suporter a fost aruncat în cap de bodyguardul patronului

Sunt probleme mari la Dinamo, iar fanii nu vor să mai audă de patronul care a preluat clubul fără să investească nimic.

Dinamo este un club muribund, care riscă să intre în faliment, iar acționarii au ajuns să aibă o relație „la cuțite”. A fost scandal uriaș, luni, la hotelul Rin, acolo unde Alexandru Anghel (foto), unul dintre fanii implicați în proiectul DDB, a fost agresat de un bodyguard al acționarului Pablo Cortacero.

Fanul „câinilor” a fost aruncat în cap, după cum el însuși a povestit pentru gsp.ro. La hotel au ajuns, după acest incident, două dube al Jandarmeriei, mașini de poliție și o ambulanță.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost doborât la podea

„După ședință, Pablo Cortacero și ceilalți spanioli au mers la Rin. Au încă birourile acolo, Negoiță i-a lăsat până la 1 ianuarie 2021. Acolo a apărut unul dintre oamenii importanți din spatele proiectului DDB care a început să le reproșeze situația dezastruoasă de la club.

La un moment dat, suporterul a început să înjure, a început un scandal mare, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin”, a povestit o sursă pentru gsp.

„Am fost sesizați pentru a asigura exteriorul hotelului Rin, întrucât exista riscul strângerii unor grupuri de persoane. Pentru a preveni eventuala escaladare, colegii noștri au mers la fața locului, dar până acum nu s-a concretizat temerea noastră. În ce privește incidentele din interiorul hotelului, Poliția va colecta și va procesa eventualele plângeri făcute”, au comunicat reprezentanții Jandarmeriei.

„Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi”

„Alex, ce s-a întâmplat? - Nu vreau să vorbesc despre asta, te rog frumos.

- Ai fost lovit de bodyguardul lui Cortacero? - Ce mai contează?! Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi. Te rog, nu vreau să vorbesc.

- Dar e adevărat că a existat un conflict la Rin? - Nu are rost să mai vorbim acum. Vorbim mai încolo.”, a povestit Alexandru Anghel pentru sursa citată.