La ultima ședință, de vineri, Amber Heard a prezentat o poză cu fața ei după ce Johnny Depp ar fi aruncat un telefon înspre ea. Fotografia arată roșeață pe obrazul și ochiul drept, dar imaginile au fost calificată de prietenul lui Depp, Isaac Baruch, martor în proces, drept „phoney baloney”, un gen de balon de săpun.

Martorul Baruch a spus că nu există semne de urme, zgârieturi, umflarea sau vânătăi pe chipul lui Amber Heard și l-a descris pe Johnny Depp, pe care îl cunoaște de 40 de ani, drept „cavaler” și „un adevărat tip onest”, adăugând: „În toți anii în care l-am cunoscut pe domnul Depp, nu l-am văzut niciodată să comită un act de violență ”. El a spus în fața instanței de la Înalta Curte ce i-a relatat Amber: „Mi-a spus că a lovit-o în față și i-a aruncat un telefon. Apoi am întrebat-o unde a lovit-o și ea a întins gâtul și a întins partea dreaptă a capului pentru ca eu să mă uit la ochiul ei drept. Fața ei mi se părea la fel de naturală și normală”. Reporteri de la DailyMail au făcut o amplă relatare despre ce s-a întâmplat în sala de la Înalta Curte.

În fața judecătorului a apărut și unul dintre cei doi foști angajați ai cuplului din perioada căsniciei lor, care au asistat la conflictele dintre cei doi. Un bodyguard de securitate al actorului, pe nume Travis McGivern și asistenta Debbie Lloyd, au fost prezenți în apartamentul în care, în martie 2015, s-a produs o mare ceartă între soți.

Garda de corp a actorului, care a lucrat pentru el 7 ani,  a declarat că Amber Heard l-a scuipat pe Johnny Depp și l-a lovit cu pumnul în ochi în timpul unei dispute. Travis McGivern a spus că doamna Heard a aruncat o cutie de Red Bull către fostul ei fost soț, lovindu-l pe spate. El a negat că ar fi adevărată acuzația că Depp a prins-o pe soție de păr și a lovit-o în mod repetat în timpul disputei pe care au avut-o în apartamentul din Los Angeles, din clădirea Columbia de Est, ceartă petrecută în 23 martie 2015.

Atât bodyguardul Travis, cât și asistenta Debbie au fost chemați la hotel de la reședința soților Depp, la primele ore ale dimineții din 23 martie 2015, și au asistat la o parte a conflictului.

Tot ce a povestit bodyguardul, dar și alți martori puteți citi pe Rețete și vedete.