Evenimentul Zilei > Monden > Familia regală, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată. Imaginile care topesc inimile tuturor
Familia regală, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată. Imaginile care topesc inimile tuturor

Familia regală, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată. Imaginile care topesc inimile tuturor

Cu ocazia, Zilei Tatălui, Prințul Charles și Ducesa de Cambridge au făcut publice mai multe fotografii din arhiva personală.

Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, a postat o fotografie din anul 2004, făcută la un meci de polo, în care zâmbește alături de cei doi fii ai săi. Harry și prințul William.

De asemenea, prințul de Wales a postat o poză și cu tatăl său, Ducele de Edinburgh. Fotografia a fost făcută în anul 1951, în grădina reședinței Clarence. În această imagine, prințul Charles stă în brațele tatălui său, iar regina Elisabetha a II-a o ține în brațe pe prințesa Anne.

CITEȘTE ȘI Prințesa Kate a rescris cărțile de istorie. Pasiunea secretă a Ducesei i-a uimit pe toți

CITEȘTE ȘI Prințesa Kate a rescris cărțile de istorie. Pasiunea secretă a Ducesei i-a uimit pe toți

Prințul William va petrece Ziua Tatălui alături de ducesa de Cambridge și de copiii lor: prințul George, prințesa Charlotte, și prințul Louis, la casa lor Norfolk, Anmer Hall.

Pentru a marca această zi specială, Ducele și Ducesa de Cambridge au postat două fotografii în care prințul William se joacă cu copiii săi în grădină. În aceste imagini se poate observa legătura jucăușă și iubitoare între Ducele de Cambridge și cei trei copiii.

CITEȘTE ȘI Prinţul Charles nu ştie pe unde să scoată cămaşa. Pe cine să împace mai întâi: Poporul, Regina sau pe fiul său

Ba mai mult, în aceste imagini se poate observa cu ușurință normalitatea și simplitatea îndrăgitei familii regale.

CITEȘTE ȘI Prinţul Charles nu va deveni niciodată rege! Cine l-a visat decapitat

Spre exemplu, prințesa Charlotte poartă un sarafan în valoare de 10 lire sterline și un tricou cu dungi și pantofi roz în valoare de 25 de lire sterline.

Prințul Louis poartă un tricou polo, cumpărat de la Gap, în valoare de 4,99 lire sterline și o pereche de pantaloni scurți. Prințul George poartă un tricou kaki de la H&M, în valoare de 5,99 lire.

Fotografiile au fost realizate de către Ducesa de Cambridge, pe terenul casei lor din Norfolk, Anmer Hall, scrie DailyMail.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: