Recent, în spațiul public au apărut imagini uimitoare cu cei trei copii ai cuplului regal. Cel mai surpinzător detaliu cu privire la fotografii a fost faptul că acestea au fost realizate chiar de Kate Middleton.

Imaginile moderne, clasice, dar totuși actuale, intime, vor rescrie cu siguranță cărțile de istorie. Ducesa de Cambridge a „încălcat” tradiția încă din primele săptămâni de când a devenit mamă, după ce a oferit publicului imagini cu prințul George, primul ei copil. Chiar și la momentul respectiv, fanii cuplului. regal au fost impresionați de pozele făcute de Kate, iar o odată cu trecerea timpului, se pare că Ducesa devine expertă în arta fotografiei.

„Are un ochi foarte bun și a reușit să facă fotografii cu adevărat minunate”, spune fostul fotograf regal, Jayne Fincher. „Are și avantajul uriaș de a fi mama lor. Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când fotografiați copiii este acela de a obține contact vizual cu aceștia, iar asta nu reprezintă o problemă pentru ea”, a mai punctat fostul fotograf regal.

Jayne este cea care a realizat unele dintre cele mai impresionante fotografii din istoria familiei regale. Ea i-a fotografiat pe prinții William și Harry atunci când alergau în brațele mamei lor, prințesa Diana, pe yachtul regal din Canada, în 1991.

În imaginea carea a cucerit internetul, prințesa Charlotte a fost fotografiată purtând o rochie în carouri. Prințesa stă cu brațele încrucișate și se uită cu o privire hotărâtă la cameră.

Ducesa este modestă în legătură cu propriile sale abilități. „Sunt un fotograf amator. Învăț pe parcurs, dar în această perioadă am petrecut mult timp să-mi îmi îmbunătățesc tehnica și să fac fotografii cu copiii, pentru că ei sunt întotdeauna în jurul nostru și facem lucruri împreună, ceea ce a fost minunat”, declara Kate, în urmă cu ceva vreme, scrie DailyMail.