Copleșiți de durere, cei doi soți Vicol au relatat că nici măcar poliția din Chitila nu a luat legătura cu ei după moartea fiului lor, pentru a le spune ce urmează să se întâmple. Ei au povestit că au mers la morgă și și-au luat copilul acasă pentru a-l înmormânta.

Părinții lui Dany Vicol au declarat, la Antena 3, că nu au fost contactați nici de familia celui care a provocat accidentul mortal, adică de șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu și soția sa. Cei doi soți au fost întrebați dacă părinții lui Mario Iorgulescu s-au oferit să-i ajute, cum s-a vorbit în presă, și au spus că nu.

Nici procurorii, care au deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă după accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică, nu i-au contactat încă pe soții Vicol, au mai declarat aceștia.

Reamintim că, în urmă cu două zile, mașina condusă de Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, un Aston Martin de 300.000 de euro, a intrat pe contrasens și a zdrobit Audi-ul în care se afla Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a două fetițe, care se întorcea de la un priveghi.

Dany Vicol a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu a fost dus în stare gravă la spitalul universitar Elias din Capitală, unde a fost operat și plasat în comă indusă, până luni la amiază.

Citește și: Coincidență sinistră. De unde venea victima lui Mario Iorgulescu, tată a două fetițe

Părinții victimei lui Mario Iorgulescu, declarații cutremurătoare. Cum au aflat totul?

Detalii șocante despre mașina ucigașă. Ce n-a apucat să facă Mario Iorgulescu

Te-ar putea interesa și: