Detalii șocante despre mașina ucigașă. Ce n-a apucat să facă Mario Iorgulescu

Detalii șocante despre mașina ucigașă. Ce n-a apucat să facă Mario Iorgulescu

Detalii uluitoare despre teribilul incident în care a fost implicat Mario Iorgulescu, ies la iveală.

Se pare că fiul șefului LPF achitase 300.000 de euro pentru ”mașina morții” și nu apucase să o asigure, circulând, încă, cu numere roșii.

Amintim că Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că duminică dimineață, în jurul orei 03.00, Mario Iorgulescu, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. Acesta a murit, mașina lui Iorgulescu a luat foc, însă șoferul a putut fi extras și dus, în stare gravă, inconștient și intubat, la spitalul Elias.

Potrivit surselor Cancan, bolidul de lux, la volanul căruia se afla Iorgulescu, un Aston Martin DBS, fusese ridicat în urmă cu doar o săptămână din reprezentanța din București. Mașina a costat 300.000 de euro, avea numere roșii și nu era asigurată încă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa citată mai arată că Mario Iorgulescu ar mai fi distrus un bolid de lux, în 2016, un Nissan GT-R de 120.000 de euro. Se afla, atunci, la studii la Geneva.