Evenimentul Zilei > Social > Exploziv. Denise Rifai face „marcaj strict” la Gică Popescu
Exploziv. Denise Rifai face „marcaj strict” la Gică Popescu

Exploziv. Denise Rifai face „marcaj strict” la Gică Popescu

Simbolul național al sportului românesc, Gică Popescu, vine la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”,  la Kanal D pentru a clarifica aspecte din viața personală și profesională. 

Marți, 19 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, Gică Popescu va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai. După ce, în primele două ediții ale emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” publicul larg a avut ocazia să afle răspunsurile invitaților Elena Udrea și Viorica Dancilă, personalități puternice în politica românească, iată că în ediția viitoare a emisiunii, telespectatorii vor afla răspunsurile lui Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc.

Cel mai mare regret din cariera fostului fotbalist, perioada de detenție, dar și dacă faima de care s-a bucurat a fost un privilegiu sau o piedică, acesta sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi tratate în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor, în fiecare marți seară, ediție de ediție, personalități marcante din diverse domenii de activitate. Fiecărui invitat i se vor adresa 40 de întrebări, având la dispoziție 2 minute pentru fiecare răspuns, timp în care acesta poate lămuri publicul cu privire la aspecte dintre cele mai diverse și complexe ale parcursului profesional, dar și personal al acestuia.

Indiferent că sunt actori, cântăreți, politicieni, oameni de televiziune sau medici, invitații care vor ajunge în emisiune vor trebui să fie sinceri.

„Cei din fața micilor ecrane vor avea, astfel, ocazia să afle lucruri nespuse până acum și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de realitate asupra fiecărui invitat aflat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai”, transmite kanald.ro.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00.

Cunoscuta jurnalistă Denise Rifai iubește România, se declară cetățean român, dar se simte în Iordania ca acasă. Ea a dezvăluit în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, că în Iordania este tratată ca o prințesă.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: