Evenimentul Zilei > Sport > Asta îi mai lipsea! Complicații pentru Gică Popescu, în spital, după infecția cu coronavirus
Asta îi mai lipsea! Complicații pentru Gică Popescu, în spital, după infecția cu coronavirus

Asta îi mai lipsea! Complicații pentru Gică Popescu, în spital, după infecția cu coronavirus

Deși e încă tânăr și a fost sportiv, starea de sănătate a lui Gică Popescu, internat după ce s-a infectat cu coronavirus, este îngrijorătoare.

În vârstă de 53 de ani, fostul „tricolor” a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus chinezesc în urmă cu o săptămână. Gică Popescu a făcut o formă gravă de pneumonie, iar CT-ul realizat duminică a arătat că plămânii îi sunt încă afectaţi.

„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. Şi am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la „Matei Balș” pentru investigații suplimentare. Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, și acum  tușesc”, a declarat Gică Popescu citat de GSP.


BREAKING NEWS. Gică Popescu, testat pozitiv cu Covid-19! În ce stare se află „Baciul”


El a mai spus că s-ar fi așteptat ca după primele 5-6 zile de spitalizare starea lui să se îmbunătățească, dar nu a fost așa. „Din păcate, Computerul Tomograf pe care l-am făcut în week-end nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat”, a mai spus fostul căpital al Naționalei de Fotbal a României.

Gică Popescu este tratat de medici cu diverse medicamente, dar din fericire nu a avut până acum nevoie de intubare sau internare la secția de terapie intensivă.

„Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a mai spus fostul fotbalist.

FC Viitorul anunţat, pe 7 septembrie, că preşedintele clubului, Gheorghe Popescu, a fost depistat pozitiv la coronavirus în urma unei testări individuale. „FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale”, se menţionează pe site-ul echipei constănțene.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: