Evenimentul Zilei > Actualitate > Explozie puternică la Madrid, pe Calle de Toledo! Cel puţin 4 morţi. Update
Explozie puternică la Madrid, pe Calle de Toledo! Cel puţin 4 morţi. Update

Explozie puternică la Madrid, pe Calle de Toledo! Cel puţin 4 morţi. Update

Explozie foarte puternică la Madrid, în centrul capitalei Spaniei, zonă în care una dintre cele mai înalte clădiri a fost serios avariată din cauza deflagraţiei înregistrate miercuri.

Explozie puternică la Madrid. Chiar pe Calle de Toledo! Prima ipoteză. Update

Update: Conform ultimelor informaţii, există cel puţin 4 morţi în urma exploziei din centrul Madridului. De asemenea, există o primă estimare şi despre numărul răniţilor. Ar fi cel puţin 10 persoane rănite din cauza deflagraţiei.

Informaţiile au fost lansate la televiziunea spaniolă La Sexta, care citează surse guvernamentale.

Update: Explozia a afectat complet faţada unei clădiri rezidenţiale de pe strada Toledo, la numai câţiva kilometri de Puerta del Sol din Madrid. Numeroase efective ale serviciilor de urgenţă intervin în zonă.

Perimetrul afectat a fost izolat, iar trecătorii sunt îndepărtaţi de la faţa locului. Încă nu există informaţii despre numărul deceselor.

Un reporter al televiziunii RTE vorbeşte despre mai multe persoane rănite.

Update: Au existat rapoarte neconfirmate conform cărora explozia a fost cauzată de o scurgere de gaz pe Calle de Toledo.

Europarlamentarul german, Manfred Weber, și-a exprimat condoleanțele pentru cei afectați de explozie. El a adăugat: „Imagini șocante venite chiar de la Madrid. Gândurile noastre sunt la persoanele afectate de explozie și la primele forţe care intervin la fața locului.”

Calle de Toledo, evacuată de urgență. Cum au acționat autoritățile din Madrid după explozie

Update: Cu privire la acest eveniment, autorităţile din Madrid au transmis următoarele mesaje: „Incident în desfăşurare în zona Puerto de Toledo. Vă rugăm să evitați zona și să eliberaţi calea de acces către resursele de urgență.”

„Tocmai a avut loc o explozie teribilă pe Calle Toledo”, a spus un utilizator al platformei Twitter despre explozia înregistrată în jurul orei 16:30.

Explozie puternică la Madrid. Chiar pe Calle de Toledo
Explozie puternică la Madrid. Chiar pe Calle de Toledo

ştirea iniţială: Conform Antena 3, pentru moment nu se cunoaşte numărul exact al victimelor. Explozia foarte puternică a afectat serios structura uneia dintre cele mai înalte clădiri de pe strada Toledo, din centrul Madridului.

Conform ultimelor informaţii, se pare că 4 etaje ale clădirii au fost pulverizate.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru ultimele informaţii despre acest subiect.

sursa: express.co.uk