Evenimentul Zilei > Actualitate > Experiment incredibil. Care sunt bărbaţii cei mai rezistenţi în dormitor
Experiment incredibil. Care sunt bărbaţii cei mai rezistenţi în dormitor

Experiment incredibil. Care sunt bărbaţii cei mai rezistenţi în dormitor

Netflix prezintă un experiment cu abilităţile bărbaţilor în dormitor. Documentarul arată care sunt cei cu performanţe demne de luat în seamă.

Aşadar, experimentul sugerează că bărbații vegani pot fi cei mai buni la pat

Cu doar o singură masă fără carne își poate îmbunătăți abilitățile în pat. Campionii unei diete fără carne tind să fie mai pasionali. Iar pasiunea, se pare, este cuvântul cheie. Deoarece un experiment medical sugerează că bărbații care au o dietă vegană pot fi mai buni în dormitorSportivii, participanţi la experiment,  care au fost jucători de baschet şi de baseball, au purtat un dispozitiv de monitorizare pentru a măsura excitația în timpul nopții și câte minute au petrecut în această stare. După trecerea de la carne la o cină pe bază de plante, excitația sexuală de noapte a sportivilor a durat mult mai mult.

„Game Changers” pune la îndoială ideea că „bărbații adevărați mănâncă carne”

Experimentul a fost realizat de urologul american Dr. Aaron Spitz, care a evaluat virilitatea a trei sportivi de sex masculin după mese diferite. Bărbații au consumat în prima seară burritos conținând carne de vită, pui organic sau carne de porc ecologică și apoi, în a doua seară,  un burrito care conținea proteină de soia și mazăre. După o masă fără carne, emoția nocturnă a bărbaților a durat de trei până la patru ori mai mult în timpul nopții. După trecerea de la carne la o cină vegană, emoția nocturnă a sportivilor a durat între trei și 4.77 de ori mai mult.

Dr. Spitz a spus: „Când mă gândesc la un bărbat, mă gândesc la cineva care are forță, rezistență, pricepere sexuală și este fertil. De fapt, studiile științifice arată că, cu cât mai mulți bărbați mănâncă carne, cu atât mai repede își pierd virilitatea”.

Prea multă carne consumată zi de zi reduce performanţa bărbaţilor în dormitor

Însă Dr. Raj Mathur, consultant ginecolog în cadrul Trustului Fundației NHS al Universității Manchester, a spus: „Din păcate, nu putem învăța cu adevărat din lecțiile clinice. Cu siguranță nu cred că putem sfătui bărbații să nu mai mănânce carne pe această bază”. „Bărbații care suferă de„ disfuncție ”ar trebui, desigur, să ia în considerare stilul lor de viață – greutatea, fumatul, sala de sport, boala și stresul sunt importante”.

Unii experți consideră că prea multă carne zi de zi poate afecta performanța bărbaților din dormitor, deoarece încetinește fluxul de sânge către organele genitale și restricționează dilatarea arterelor lor. Plantele pot fi bune înainte de culcare, deoarece tind să crească nivelul de oxid nitric din organism, crescând fluxul de sânge, notează dailymail.