Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Scandalul dintre deputați și poliție. Reacție la nivel înalt | VIDEO
Exclusiv. Scandalul dintre deputați și poliție. Reacție la nivel înalt | VIDEO

Exclusiv. Scandalul dintre deputați și poliție. Reacție la nivel înalt | VIDEO

În exclusivitate, evz.ro a obținut prima reacție oficială la nivel înalt, de la vârful MAI, în scandalul celor doi deputați PSD care au fost amendați de polițiști

În timp ce Poliția Capitalei a transmis că are dovezi video cu cei doi deputați PSD care au făcut scandal și nu purtau mască de protecție, președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, le ia apărarea.

„Deputatul Adrian Solomon e un om cu … Este președintele Comisiei de muncă din Camera Deputaților. Un nume greu în PSD”, a declarat, în exclusivitate pentru evz.ro, un om din cercul de prieteni ai parlamentarului.

„La ora aceea, cred că era băut, că el nu prea face așa ceva”, a precizat sursa citată.

În acest context, mai mulți polițiști ne-au transmis că s-ar face presiuni la anumiți șefi pentru „închiderea scandalului”.

 

Față de acest aspect, evz.ro a solicitat un punct de vedere ministrului afacerilor interne, Marcel Vela.


Ciolacu își apără colegii pesediști de acuzațiile Poliției: „Să aflăm adevărul”

S-au crezut în Parlament. Doi deputați, amendați de polițiști. Scandal în Centrul Vechi


Oficialul MAI ne-a răspuns:

„Din păcate, asemenea politicieni fac de râs toată clasa politică, indiferent de doctrină și județ. Din fericire, polițiștii care au acționat fac cinste ministerului și sunt un exemplu de profesionalism.

Asemenea situații în care apar apărători ai unor politicieni care greșesc, au motivat și decizia de a achiziționa 12.000 de camere de luat vederi pentru colegii care intervin în stradă. Așa vor fi probe clare pentru cazurile de ultraj sau discuțiile ulterioare”.

 

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE