Andreea Raicu, în club chiar și accidentată la picior. Imagini de colecție cu vedeta

Andreea Raicu, în club chiar și accidentată la picior. Imagini de colecție cu vedeta Sursa: Arhiva EVZ

Andreea Raicu a fost surprinsă în ipostaze rare. Vedeta, deși este accidentată la unul dintre degetele de la picioare nu a ratat o noapte în club, ca în vremurile bune.

Andreea Raicu este una dintre vedetele care se lasă greu văzute în spațiul public. Cu toate acestea, vedeta și-a făcut apariția în aceste zile într-unul dintre cluburile de fițe din Capitală. Asta deși zilele trecute fosta prezentatoare s-a accidentat la unul dintre degetele de la picioare. Ba chiar face recuperare pentru acest lucru. Chiar și în acest context, Andreea Raicu nu s-a lăsat și a mers la o petrecere privată.

Îmbrăcată într-o rochie de seară, Andreea nu a stat o clipă cât timp a cântat formația invitată la petrecere. De altfel, acolo s-a aflat și bunul său prieten Virgil Iantu. Cei doi s-au salutat ba chiar au stat de vorbă câteva minute bune la masa vedetei.

Andreea Raicu a plecat din Club ca Cenușăreasa, înainte de 12 noaptea.

După ce s-a terminat prestația live a formației, înainte de 12 noaptea, vedeta a plecat din club. Nu de alta, dar vineri dimineața a luat-o de la capăt cu ședințe foto pentru creațiile ei vestimentare pe care le comercializează. Andreea Raicu are un magazin de articole vestimentare din cele mai diverse. Prețul unei rochii pornește de la 500 de lei și sunt croite în stil clasic.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel ea are și mai multe programe de dezvoltare personală pe care le pune la dispoziția doritorilor contra cost. Aceste programe au fost făcute după ce Andreea Raicu a petrecut multă vreme în India unde și-a vindecat toate traumele psihice pe care le-a suferut în trecut.

Promovează un stil de viață sănătos

Vedeta a vorbit public despre aceste lucruri, ba chiar și despre iubiții toxici pe care i-a avut, dar și cât de greu a trecut peste aceste experiențe. Pe de altă parte aceasta promovează acum un stil de viață sănătos și tot felul de alte practici pe care le-a învățat în India.

Are o comunitate mare de internauți care o urmăresc, dar și mulți fani care provin de pe vremea când era prezentatoare. Acum vedeta se limitează la afacerea ei și la diferite colaborări.