Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Haos în București. Suspendarea tramvaiului 41 pune bețe în roate traficului
Evz.TV. Haos în București. Suspendarea tramvaiului 41 pune bețe în roate traficului

Evz.TV. Haos în București. Suspendarea tramvaiului 41 pune bețe în roate traficului

Suspendarea tramvaiului 41 aruncă traficul din București în aer la mai puțin de o lună din momentul în care trenul de mare viteză a fost tras pe dreapta. Vezi care sunt nemulțumirile oamenilor, cât timp pierd din cauza devierii de la traseul normal și cum lucrează în pas de melc muncitorii în cele trei puncte de lucru care au generat măsura suspendării pentru două luni a tramvaiului. Va fi sau nu repus în funcțiune tramvaiul 41 la termenul anunțat de autorități?

Suspendarea, în urmă cu o lună, a tramvaiului de mare viteză 41, a dat peste cap traficul între terminalul Ghencea și Casa Presei, zonă asigurată de trenul rapid, considerat printre cele mai eficiente din punct de vedere al asigurării transportului în comun din Capitală.

Vezi în video-ul de mai jos care sunt nemulțumirile oamenilor, cât timp pierd din cauza devierii de la traseul normal și cum lucrează în pas de melc muncitorii în cele trei puncte de lucru care au generat măsura suspendării pentru două luni a tramvaiului. Va fi sau nu repus în funcțiune tramvaiul 41 la termenul anunțat de autorități?