Miercuri, zeci de mașini Romprest încărcate până la refuz au fost împiedicate să deșerte gunoiul din cauza facturilor nechitate de Primăria Sectorului 1.

Să îi ia naiba și pe Romprest și pe Clotilde Brigitte Marie Armand, tot din banii mei să plătesc operatorii de salubritate. Madam Clotilde Armand, bagă taxa pe gunoi! Avem niște șobolani în sector, pisica fuge. Plătim tot ce trebuie plătit, dar ridicați gunoiul. Avem șobolani în tot Bucureștiul, acum ne umpleți și de gunoaie. Dați-vă șuturi, dar nu mă luați ostatic. Faceți o listă cu ăia care nu au plătit taxe și impozite, să zacă în gunoaie. Nu vreau să știu cum te bați tu de 8 luni cu Romprest, madam Armand, a comentat Robert Turcescu, care a completat că politicienii trebuie să-și continue bătăliile personale cu corupții la tribunal, fără să afecteze cetățenii.

Turcescu: USR-știi sunt niște lepre

Tot miercuri, jurnalistul a verificat pe cont propriu recomandarea primarului sectorului 1 și a sunat la Poliția locală de sector pentru a solicita ridicarea gunoiului de pe strada sa. A avut surpriza să i se spună că solicitarea să se va duce către colegii de la Mediu, întrucât poliția locală nu deține utilajele necesare.

Nu îi mai votez în viața mea pe cei de la USR, i-am văzut ce lepre sunt”, a conchis Turcescu. După această convorbire, jurnalistul l-a întrebat retoric pe polițistul interlocutor ce amendă ar primi dacă ar duce o pubelă la Romprest pe trepte, iar o pubelă la Primăria sectorului 1.