Evenimentul Zilei > EVZ Special > „Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Adrian Moraru și Florian Bichir
„Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Adrian Moraru și Florian Bichir

„Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Adrian Moraru și Florian Bichir

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei” îi are ca invitați pe Adrian Moraru, director adjunct IPP, și Florian Bichir, istoric, editorialist EVZ. În studio se va afla și Horia Tabacu, senior editor EVZ.

Principalele teme de discuție vor fi interviul președintelui Traian Băsescu de la TVR 3 care nu a mai fost difuzat, disputa dintre președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta din jurul convocării Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) în legătură cu situația din Ucraina.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de mail [email protected] și la telefonul 021.202.2000.

Jurnalista Brîndușa Armanca a menționat pe contul de Facebook că Televiziunea Publică a refuzat să difuzeze un interviu pe care i l-a luat lui Traian Băsescu. Domnul Bucuroiu, pe care doamena Armanca îl acuză, este membrul Fundației Creștin Democrate. Domnule Baconshi, ați vorbit cu domnul Bucuroiu?

Teodor Baconshi (intervenție telefonică): Domnul Bucuroiu a spus că interviul a fost difuzat integral pe TVR Timișoara și selectiv a fost difuzat pe TVR 1. Ca opinie personală, TVR este o televiziune pro-guvernamentală.