Evadatul de la Focșani, prins la o stână

Evadatul de la Focșani, prins la o stână

Aventura de Papillon a evadatului din Penitenciarul Focșani s-a încheiat după numai o zi de-a v-ați ascunselea.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, care vineri seară a fugit de la un punct de lucru pe care Penitenciarul Focșani îl avea în comuna Golești, a fost capturat sâmbătă noapte de polițiști, ascuns fiind la o stână de pe raza comunei Poiana Cristei, anunță IGPR.

Mai mulți polițiști, jandarmi, dar și angajați ai Penitenciarului Focșani, precum și un elicopter, au fost mobilizați pentru prinderea fugarului. În acest moment, el se află în custodia polițiștilor și urmează să fie reîncarcerat la Focșani.

„Conform datelor puse la dispoziție de Penitenciarul Focșani, este vorba de Ciobotaru Vasilică, de 35 ani, din comuna Boghești, județul Vrancea. Un recidivist care execută o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor calificat”, a transmis Poliția Vrancea. Vasilică Ciobotaru fusese închis în 2005 pentru omor calificat. El a omorât o femeie de 73 de ani și apoi a violat-o. Comisia de eliberări a Penitenciarului Focșani i-a dat dreptul să poată executa pedeapsa în regim deschis deoarece s-a comportat bine în cei 14 ani de detenție.

Ne puteți urmări și pe Google News