Europa League, 17 februarie – predicții pentru cele mai tari meciuri

Europa League, 17 februarie – predicții pentru cele mai tari meciuri

Joi, 17 februarie, UEFA Europa League, a doua cea mai importantă competiție europeană a cluburilor de fotbal, revine cu meciurile tur din Play-off. Jocurile devin cu atât mai interesante cu cât în acest moment apar în competiție cele 8 echipe care au fost eliminate din Champions League, dar primesc a doua șansă la performanță europeană în acest sezon, jucând contra celor 8 formații ce au terminat pe locul secund în grupe. (P)

Pentru ca pasiunea pentru fotbal se împletește adesea cu pasiunea pentru pariuri, în acest material se regăsesc 3 dueluri care atrag cel mai mult atenția în acest moment, alături de ponturi pentru pariori pentru fiecare dintre aceste meciuri. Cotele sunt selectate din oferta de pariuri Europa League a celor de la Unibet, agenție care propune sute de variante de pariere pe toate partidele din cupele europene și la care poți câștiga un BMW cu un pariu de doar 50 RON.

 Barcelona vs. Napoli: gazdele sunt pe o pantă ascendentă de la venirea lui Xavi

Ieșită din cursa pentru trofeul Champions League după ce a terminat pe locul 3 în Grupa E, în urma celor de la Bayern Munchen și Benfica Lisabona, FC Barcelona trebuie să facă un meci bun în fața suporterilor, mai ales că aceștia cu siguranță nu sunt mulțumiți nici de parcursul din La Liga. Catalanii sunt abia pe locul 4 în clasament, la 15 puncte distanță față de eterna rivală, Real Madrid.

Chiar dacă este o echipă puternică, ce a terminat recent 1-1 cu Inter în Serie A, acolo unde luptă pentru titlu, e greu de crezut că Napoli poate câștiga pe terenul lui FC Barcelona. Italienii vor căuta să nu piardă și să marcheze în deplasare, pentru a avea misiune mai simplă în meciul retur.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu funcția Creare pariu, la Unibet se poate paria pe 1X & Ambele Marchează în FC Barcelona - Napoli la o cotă foarte atractivă: 1.97. Meciul va fi condus de o brigadă românească condusă de Istvan Kovacs.

Borussia Dortmund vs. Glasgow Rangers - gazdele se impun la zero

 Locul 2 în Bundesliga, la 6 puncte în spatele celor de la Bayern Munchen, Borussia Dortmund caută recunoașterea valorii sale în Europa League. În ultima etapă, Borussia a trecut cu 3-0 de Union Berlin, în deplasare.

Glasgow Rangers este de asemenea pe locul 2, dar într-un campionat mult inferior, Scottish Premiership. Recent, Celtic a zdrobit Glasgow Rangers cu 3-0, semn că în fața unei echipe puternice există probleme semnificative în defensivă, iar atacul nu impresionează suficient.

O idee pentru pariori ar fi așadar selectarea opțiunii de victorie pentru Borussia Dortmund fără gol primit – cotă 2.38 la Unibet.

FC Porto vs. Lazio – victorie a gazdelor la o cotă specială

Obișnuită cu aerul de Champions League, FC Porto este nevoită să joace acum în Europa League. Este lider în campionat și are toate șansele să facă un meci mare pe teren propriu în fața italienilor de la Lazio. Porto a marcat de fiecare dată de cel puțin două ori în ultimele 10 meciuri disputate, iar în 8 dintre acestea nu s-au înscris mai mult de 4 goluri. De cealaltă parte, Lazio vine după 3-0 cu Bolognia, dar este puțin probabil să reușească o performanță excelentă în acest meci tur.

Cei care cred în capacitatea FC Porto de a câștiga, dar vor o cotă mai bună pentru favorita meciului, pot selecta varianta de victorie gazde & sub 4.5 goluri în total - cotă 2.40 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo la Unibet.

Pariurile pe Europa League la Unibet pot aduce un BMW

Dincolo de eventualele câștiguri prin prisma alegerilor inspirate la pariuri online, clienții Unibet se pot bucura în această perioadă de beneficii suplimentare. Orice pariu de cel puțin 50 RON, inclusiv pe meciuri din Europa League, poate aduce unul dintre automobilele BMW oferite în campania promoțională cu numeroase premii. Mai mult, săptămânal primești garantat și un cadou pentru primul pariu eligibil în această campanie.

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 

.