Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Nicolicea, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre numirea soției sale în conducerea Transgaz
Eugen Nicolicea, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre numirea soției sale în conducerea Transgaz

Eugen Nicolicea, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre numirea soției sale în conducerea Transgaz

Eugen Nicolicea, președintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, spune că soția sa nu face parte din conducerea Transgaz.

Într-o postare pe Facebook, Eugen Nicolicea a demontat acuzațiile potrivit cărora soția sa nu are pregătirea necesară pentru a ocupa o funcție importantă în sectorul energetic. Mai mult, politicianul a infirmat, de asemenea, informația că Nicoleta Nicolicea ar ocupa un post în conducerea executivă a Transgaz. 

„Am văzut că este rostogolit un subiect de presă în fel și chip.

În acest sens, ca să citez pe cineva celebru, sunt îndreptățit să să fac următoarele precizări:

1. Cel mai important, soția mea nu face parte din conducerea executivă Transgaz, aspect care putea fi extrem de simplu verificat, dacă cineva dorea acest lucru, aici: http://new.transgaz.ro/ro/despre-noi/conducerea-executiva

2. Ocupă o poziție de șef serviciu resurse umane (în cadru Direcției de organizare și resurse umane), exclusiv în baza studiilor și a pregătirii profesionale: facultatea de drept și cursuri de specializare în acest domeniu.

Este adevărat că a absolvit și facultatea de jurnalism, însă nu cred că aceasta reprezintă un impediment.

3. Despre declarațiile de avere: 
Este cunoscut faptul că la începutul exercitării unei funcții se completează o declarație de avere în care se trec veniturile obținute in anul fiscal precedent. Astfel:
– Mandatul meu de deputat a început în decembrie 2016, (veniturile declarate sunt din anul precedent 2015, așa cum este precizat în declarația de avere)
– Numirea în funcție a soției mele în cadrul direcției resurse umane, a avut loc în luna ianuarie 2017, astfel încât veniturile declarate sunt din anul precedent, respectiv 2016″, a scris Nicolicea pe Facebook.

Presa a anunțat, în urmă cu două zile, că soţia deputatului a fost numită, la începutul anului, şef de serviciu în cadrul Transgaz, la Unitatea de Management care se ocupă de implementarea proiectului secţiunii româneşti a gazoductului Bulgaria – România – Ungaria – Austria (BRUA), care va interconecta reţelele de gaze naturale din cele patru state, investiţie estimată la 560 milioane euro.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: