Evenimentul Zilei > Actualitate > Eroul Poliției Române este un agent din Cluj! A fost IT-ist, dar s-a făcut polițist
Eroul Poliției Române este un agent din Cluj! A fost IT-ist, dar s-a făcut polițist

Eroul Poliției Române este un agent din Cluj! A fost IT-ist, dar s-a făcut polițist

Duminică seara, Clujul a vuit în urma unui grav accident de circulație comis de un șofer de 21 de ani. Un polițist aflat în timpul liber a acționat ca la carte.

Accidentul a avut loc pe strada Horea, în apropiere de centrul zero al Clujului, un loc cu multe semafoare și cu multe mașini. Dar asta nu l-a împiedicat pe Serghei Arapu, de 21 de ani, din Republica Moldova, să conducă ca un inconștient, să pătrundă pe contrasens și să intre în coliziune frontală cu un alt autoturism. În urma impactului, un alt tânăr de 21 de ani, din Bistrița, student la Cluj, a murit pe loc. Era în mașină cu părinții lui, care au scăpat cu viață.

După incident, Arapu, care era băut, a fugit de la fața locului, dar a fost prins repede de un polițist aflat în timpul liber. Omul legii a dat dovadă de un calm deosebit, fiind și pompier, și paramedic, și polițist în același timp.

Agentul Răzvan Cornea Domuța se afla în mașină, alături de soția lui. La un moment dat, autoturismul condus de Arapu i-a depășit, cu o viteză foarte mare. ”La câteva momente după ce am fost depășit, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sensul opus”, povestește polițistul.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE