Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: PNL este forţat de păpuşarii din spate să se „înnoiască”
Elena Udrea: PNL este forţat de păpuşarii din spate să se „înnoiască”

Elena Udrea: PNL este forţat de păpuşarii din spate să se „înnoiască”

Fostul ministru al MDRT, Elena Udrea, a atacat decizia liberalilor, care caută să atragă cât mai multe personalități în partid. Deputatul face trimitere la politica de recrutare a vedetelor, persoane deja cunoscute, care să transfere din notorietatea lor partidelor în care se înscriu. Adică: vedete de televiziune, din lumea mondenă, cântăreţi, exact cum procedează PNL acum.

 

 

"Mitul oamenilor noi in politica, trebuie macar ajustat.

In primul rand oameni noi au venit mereu, clasa politica nemaifiind cea din anii 90, si foarte putin chiar cea din 2000. Cei mai multi care au intrat in politica nu au facut nimic remarcabil, au venit, au plecat ori mai sunt pe aici, dar nimeni nu ii stie. De aceea si par ca nu sunt!" a scris pe pagina de socializare.

Vă prezentăm declaraţia integrală a deputatului Elena Udrea:

"Mitul oamenilor noi in politica, trebuie macar ajustat.

In primul rand oameni noi au venit mereu, clasa politica nemaifiind cea din anii 90, si foarte putin chiar cea din 2000. Cei mai multi care au intrat in politica nu au facut nimic remarcabil, au venit, au plecat ori mai sunt pe aici, dar nimeni nu ii stie. De aceea si par ca nu sunt!

Apoi, nu poti pretinde ca parlamentarii sa stea doar cate patru ani spre exemplu. In primul mandat abia ajungi sa cunosti cladirea Parlamentului, procedurile, relatia partidelor cu Legislativul ori a acestuia cu Guvernul. Sa fie mai mult de 30% parlamentari noi este dezastruos pentru functionarea institutiei.

Cat priveste electoratul, acesta voteaza fie politic, partide, fie oameni foarte cunoscuti. Necunoscutii nu au nicio sansa sa fie alesi, indiferent cat de buni ar fi. Asa se face ca si partidele cand zic ele ca se innoiesc, de fapt aduc pe liste cantareti, ziaristi, personaje mondene, obligatoriu insa figuri cunoscute exact asa cum face PNL acum.

PNL este fortat de papusarii din spate sa se "innoiasca". La ce i-o folosi, ca pe politica aceasta ii bate PSD-ul neinnoit de ii rupe si ne trezim cu Dragnea premier!?

Concluzia este simpla:

Nou nu inseamna obligatoriu mai bun iar democratia inseamna ca poporul decide…"

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: