Elena Udrea confirmă că scrie o carte despre experienţa din Costa Rica, în exclusivitate pentru EVZ

Elena Udrea confirmă că scrie o carte despre experienţa din Costa Rica, în exclusivitate pentru EVZ

Elena Udrea a confirmat pentru EVZ informaţia lansată de Ion Cristoiu despre faptul că lucrează la o carte şi că nu a vrut sa dea deocamdată alte amănunte. În schimb a explicat de ce nu a putut publica cartea la o editura cu care vorbise iniţial.

Elena Udrea ne-a declarat că editura cu care a vorbit iniţial i-a pus condiţia să nu se refere concret la persoane sau instituţii, ceea ce nu avea cum să facă, pentru că totuşi e cartea unui om politic "în luptă cu sistemul de putere oculta" din ţară, plecată în Costa Rica pentru a cere "protecţie internaţională împotriva abuzurilor făcute în justiţie" împotriva sa. 

"Nu sunt în vacanţă", a completat fostul ministru MDRT. "Deci, nu pot să mă refer doar la natură, climă şi bananele de aici", ne-a a mai declarat Elena Udrea. 

Ion Cristoiu: "O să public eu cartea la editură (...). Cu o singură condiție: ca eu să fiu redactor de carte. Aș scrie în prefață că apreciez sinceritatea. Și sigur, dacă are dezvăluiri despre România. Cred că și experiența de acolo a făcut-o să scrie cartea”, a declarat jurnalistul aseară la România 9, TVR.

Ne puteți urmări și pe Google News