Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: Campania prezidențială se va racorda la relația lui Meleșcanu cu candidatul care a fost ofițer acoperit
Elena Udrea: Campania prezidențială se va racorda la relația lui Meleșcanu cu candidatul care a fost ofițer acoperit

Elena Udrea: Campania prezidențială se va racorda la relația lui Meleșcanu cu candidatul care a fost ofițer acoperit

Candidatul PMP la prezidențiale Elena Udrea a declarat vineri că parcursul campaniei prezidențiale va depinde mult de relația pe care o va avea fostul șef SIE Teodor Meleșcanu cu ceilalți candidați.

„Atât timp cât există un secret major al unui candidat, prin faptul că nu vrea să se elibereze de el, și există un alt candidat care îi cunoaște acest secret și mă gândesc că relația dintre cei doi este racordată în jurul acestei situații. Mă gândesc că domnul Meleșcanu știe cine a fost ofițer acoperit. Cred că modul în care acționează în campanie este determinat de această situație”, a spus Elena Udrea.

Ea a mai precizat că dacă Iohannis va fi declarat incompatibil, iar Ponta ar putea să dezvăluie legăturile cu securitatea, întreaga scenă politică a alegerilor prezidențiale se va schimba.

„Dacă se va întâmpla ca ACL să rămână fără candidat, cred că în mod natural electoratul PDL se vor îndrepta spre mine. Nu înțeleg de ce ACL a riscat cu un astfel de candidat. Eu am o strategie de alergător pe culoarul lui, îmi văd de strategia mea. Habar nu aveam cine s-a mai înscris în cursă. Singurii candidați pe care îi provoc să spună ce au făcut pentru România sunt Ponta și Iohannis”, a declarat Udrea.

Liderul PMP a mai spus că este decizia președintelui de a oferi mai multe informații despre candidatul care a fost ofițer sub acoperire, în cazul în care acesta nu va recunoaște public.

Elena Udrea a cumpărat, vineri, manuale și rechizite pentru elevi, cu banii alocați pentru lansarea de la Sala Palatului, reclamându-i premierului Ponta că a avut parte de o lansare grandioasă pe Arena Națională, însă copiii din clasele I și II au început anul școlar fără manuale pe bănci, relatează B1.RO.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News